Elgondolkodtatok már rajta, hogy mennyivel jobb lett volna egy haladó szellemiségű országba születni?
Igen el,voltam már pár helyen és máshol sincs kolbászból a kerítés,ha majd sokat tartózkodol külföldön különböző országokban és nem nyaralás céljából csak akkor láthatod majd igazán milyen is ott?
Az egyszerű ember aki nem akar tanulni ugyan úgy a legalja munkát végzi mint itthon, csak annyi a különbség hogy más nyelven beszélnek és jobbak a környékek, idővel itt is változnak a dolgok csak elég lassan,jól hangzik az hogy milyen jó is külföldön de például mondok egy számomra vicces dolgot, nézetben fizetni kell a kutya után adót,olaszoknál sok ház rossz állapotban van és akik dolgoznak azok közül van olyan akit papíron fel sem vettek, ha le sérül akkor mi lesz a családjával?
Stb...
Na szóval tanulni kell aztán ilyen dolgokkal fölösleges foglalkozni, egyébként egész európában ez megy de még azon kívül is az egész világ korrup jobb ha tudod.
1. Hagyjuk már ez a "lEhEtNe RosSzAbB iS sZóVaL nE pIcSoGjÁl!4!!" mentalitást :D
És lehet, hogy tőlünk nyugatabbra is van pl. korrupció és nem minden játék és mese, de legalább nem köpnek le meg nem kapok halálos fenygetéseket az utcán, ha szintén nőként kézen fogva megyek a barátnőmmel, meg ilyen apróságok.
Időpont ma 00:00
Te nem éltél külföldön. Angliában ugyanúgy leköpnek, leszólnak, sőt.. 10-12 évesek állnak körbe, és a kedvenc szórakózásuk, hogy ki meri a szemben jövő vadidegent ököllel megütni, vagy hozzávágni egy nyitott bicskát. Még büntetést sem kapnak csak egy ejnye-bejnye dorgálást. Nem is olyan régen 4 tizenéves a meki előtt halálra szúrt fényes nappal egy lengyel férfit, mert nem angolul beszélt. Akkor miről is beszélünk? Már nem tudok úgy végigmenni a parkban, hogy ne lássam, hogy éppen valaki heroinnal szúrja magát. Pedig én egy kisvárosban élek, nem a fertő Londonban.
Az meg aki azt írja, hogy akik elhagyták az országot, semmit nem tettek Magyarországért, de öregkorukra hazamennek. 25 évig dolgoztam, adóztam Magyarországon amikor Angliába költöztem. Ha majd nyugdíjas leszek, akkor én is hazamegyek. Ott jobb élni nyugdíjasként mint itt kint.
Szóval ne gyertek azzal, hogy máshol jobb. Nem jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!