Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, szerintetek is sokkal...

Lányok, szerintetek is sokkal jobb nőnek születni mint férfinak?

Figyelt kérdés
Régen is csak azért örültem hogy férfi vagyok, mert igy legalább a szebbik nemmel kell járnom és a szebbik nemhez kell vonzódnom, de már észrevettem, hogy a nők többsége biszex, és nyitott a saját neme felé is, szóval ilyen terén sem veszitenek semmit a férfiakhoz képest. A nőknek is lehet végzettségük, jogositványuk, vezethetnek kocsit, és a többi, és a többi, szóval komolyan nem értem miért lenne bármivel jobb a férfiaknak. A biszex nők még kapcsolatot is könnyebben ki tudnak alakitani nőkkel mint a férfiak. A férfilétnek csak hátránya van minden tekintetben, és az a narrativa hogy a férfiaknak nagyobb szükségük van barátnőre, szexre, mint forditva, pedig ez egyáltalán nem igaz, csak a társadalom ezt próbálja elhitetni a férfiakkal. Ha választhattam volna, biztos nőnek születek inkább. Van mit irigyelni tőletek bőven.
2024. jún. 4. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 A kérdező kommentje:
Pont forditva van. A férfiak vágynak szerelemre, a nők pedig csak szexre.
2024. jún. 4. 15:35
 12/78 anonim ***** válasza:
71%
Ez nincs így. A nök eleve nem is olyan orgazmusképesek mint a pasik. Es a pasik szoktak nőket gyerekeket is erőszakolni. Meg még egymással is nyomják.
2024. jún. 4. 15:39
 13/78 anonim ***** válasza:
35%
#10 mondjuk nem ismerősökkel kell ezt csinálni és akkor nincs gond xd
2024. jún. 4. 15:40
 14/78 anonim ***** válasza:
26%
Futótűzként terjedne tökmindegy kikkel. Ezek arra várnak mikor csaphatnak le hogy rosszhírem terjesszék. Habár így is azt csinálják, akik ki vannak dobva.
2024. jún. 4. 15:43
 15/78 A kérdező kommentje:
Aha, persze. Az ne zavarjon hogy a nőknél elterjedt és hatalmas divat a biszexualitás. A férfiaknál a heterosyexualitás tényleg heterosyexualitás, ellentétben a nők többségével. Sokkal több biszex nő van mint férfi.
2024. jún. 4. 15:43
 16/78 anonim ***** válasza:
76%
Nyilván vannak nehézségei a férfi létnek is, de legalàbb nem folyik belőlük a vér az idő negyedében, ami azért elég jó lehet.
2024. jún. 4. 15:44
 17/78 anonim ***** válasza:
56%
Ja arról nem is beszélve hogy most nemrég higyvszétszedtek egy tinit az osztálytársai mert OF-s az anyja. Az ilyeneknek azért erre is készülni kell hogy megvédjék majdan a gyereküket.
2024. jún. 4. 15:46
 18/78 anonim ***** válasza:
26%
15 nem. A nők maximum is a pasiknak játszák csak magukat.
2024. jún. 4. 15:46
 19/78 A kérdező kommentje:
A nők azok akik még a neten is meztelenkednek, de persze a férfiaknak piszkos a fantáziája. Még ti magatok is beismeritek.
2024. jún. 4. 15:49
 20/78 A kérdező kommentje:

#18 Kár hogy a statisztikák nem értenek veled egyet.

[link]

[link]

[link]

2024. jún. 4. 15:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!