Mi a legjobb szokásod?
Nem tudom, válassz:
-Átadom a helyet a buszon, villamoson az idősebbeknek, kismamáknak, szemmel láthatóan betegeknek stb.
-Előre szoktam engedni magam elé a pénztárban a mögöttem állót, ha nekem sok cuccom van, neki meg kevés.
-Fel szoktam szedni az utcán az elhajított szemetet mások után (nyilván nem az összeset mindenki után).
-Segítek cipekedni a házunkban lakó idős néniknek bevásárláskor, ha látom, hogy küzdenek szegények.
-A társasházunk előtt is össze szoktam szedni a szemetet, hogy ne legyen rendetlen a környezetünk. 160 méter a ház előtti szakasz és ugyanennyi a ház mögött.
Úgy általában segítőkész vagyok másokkal szemben.
Nekem is inkább a rossz szokások ugrottak be elsőnek.
De amúgy olyant én is rendszeresen csinálok, hogy boltban, fizetésnél elém engedem azt a közvetlenül mögöttem állót, akinek alig van valami a kosarában, nekem meg vagy több, vagy ténylegesen teli.
A nem tolakodó időseket előre szoktam engedni a buszon.
A lehetőségeimhez mérten, szeretek alkalomadtán jótékonykodni.
Például rendszeresen járok vért adni, decemberben mindig készítek cipősdobozt, és idén először kipróbálom magam táboroztatónak a Bátor Táborban.
30/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!