Miért nem veszik fel a telefont, ha egyből visszahívom?
Figyelt kérdés
Biztos mással is elfordult már a következő jelenség:
csörög a telefonod, de nem tudod azonnal felvenni, vagy mire a kezedbe veszed, pont akkor nyomja ki.
Te fél másodperccel később vissza is hívod, és csak kicseng-kicseng-kicseng, de nem veszik fel.
Miért csinálják ezt az emberek? Miért nem veszik fel, ha a szinte még az ő kezükben is ott lehet a telefon?
2024. máj. 29. 18:47
21/31 anonim válasza:
Ma 08:31. Nem tragédia. De: Minek hordasz telefont a zsebedben ha le van némítva és nincs rezgőre állítva. Hagyd otthon estére majd megnézed.
22/31 anonim válasza:
09:09: Általában ha hívnom kellett valakit mindig megbeszéltük hogy 12:00 és 12:02 között legyen a kezében a telefon, " Tehát te minden nap előre megbeszéled valakivel hogy holnap X óra Y perckor majd el akarok neked mondani valamit??? Miért nem beszélitek meg akkor hogy mit akarsz holnap mondani?? Nem bírom értelmezni.
23/31 anonim válasza:
22, én meg azt nem bírom értelmezni, hogy ennyi szabadidőd van hogy ez a legnagyobb bajod, hogy egy random felhasználó a Gyakoriról hogyan telefonál az ismerőseivel? :D
25/31 anonim válasza:
Mert konstatálom, hogy most nem elérhető (hiszen én úgy érzékeltem). Oké, telefon letesz és megyek a dolgomra.
26/31 anonim válasza:
Mellesleg nem telefonálgatni kell, ott az üzenet, az e-mail, amire reagálok, és nem az van, hogy egymást hívogatjuk fél napokon át.
Hogyne.
27/31 anonim válasza:
Nekem 90%-ban le van némítva a telefonom, maximum akkor nem, ha fontos hívást várok.
28/31 anonim válasza:
Egyesek hozzászólása egyre jobban arra ösztönöz hogy holnap veszek egy tévét, kiviszem a garázsba háttal fordítom a garázsajtónak, természetesen be sem kapcsolom. De lesz még egy tévém.
29/31 anonim válasza:
20-as, az nem megoldás, hogy amikor csörög, a csörgő telefonnal a kezedben kimész és a folyosón veszed fel? Én számtalanszor csináltam ilyet, egyszerűen csak azért, mert nem akartam zavarni a beszélgetéssel a bent levőket.
30/31 anonim válasza:
Mert gondolod,hogy ahol SMS-t írni tilos, ott csörgõ telefonnal kimászkálni szabad? Valószinûleg azért volt tilos, mert nem nézték jó szemmel, hogy nem a munkával foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!