Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem veszik fel a telefon...

Miért nem veszik fel a telefont, ha egyből visszahívom?

Figyelt kérdés

Biztos mással is elfordult már a következő jelenség:

csörög a telefonod, de nem tudod azonnal felvenni, vagy mire a kezedbe veszed, pont akkor nyomja ki.

Te fél másodperccel később vissza is hívod, és csak kicseng-kicseng-kicseng, de nem veszik fel.

Miért csinálják ezt az emberek? Miért nem veszik fel, ha a szinte még az ő kezükben is ott lehet a telefon?

2024. máj. 29. 18:47
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
59%
Én a mobilt szoktam csak felvenni, vezetékest nem, azt nem is hallom.
2024. máj. 29. 18:49
 2/31 anonim ***** válasza:
83%

Mert már belekezdett másba már a sok kicsengés alatt.

En is ha hívok vkit kicseng kicseng en kozben gépelek is más kollegával is egyeztetek meg minden van. Aztán leteszem kimegyek mosdoba vagy bármi.

2024. máj. 29. 18:54
 3/31 anonim ***** válasza:
83%
A másik oldalról nézve a helyzetet: Hívok valakit, nem veszi fel, ezért lerakom a telefonomat, folytatom a munkát. Rögtön el is kezdek hangosan csörömpölni valamivel vagy kimegyek az udvarra. Máris nem veszem észre azonnal, hogy visszahívtak.
2024. máj. 29. 18:54
 4/31 A kérdező kommentje:

De ha olyan rövid időn belül hívom vissza, hogy még el sem mozdulhatott a telefonja mellől?

Tehát mondjuk pont a fülemhez teszem és hallom, pont akkor pittyen, hogy kinyomja.

Egyből rányomok a visszahívás gombra. Nem 1-2-5 perc múlva hívom vissza, hanem rögtön, abban a pillanatban. Akkor hová tűnik? :D

2024. máj. 29. 18:57
 5/31 anonim ***** válasza:
84%
De már mioor hívott belekezdett màsba. Tehát amikor leteszi màr ott sincs.
2024. máj. 29. 19:05
 6/31 anonim ***** válasza:
0%
Céges telefonom(is) van, igen volt már ilyen párszor, ez volt felém az utolsó hívása, letiltom.
2024. máj. 29. 19:10
 7/31 Katona Dius ***** válasza:
54%

Nálam ez rendszeres, hogy azonnal visszahívom és nem veszi fel.

A logikát nem értem. Jobb ötletem nincs: felhív, nem veszed fel, eldobja a telefont és szalad a másik irányba.

2024. máj. 29. 19:12
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem például van olyan, hogy elkezdek mással foglalkozni, vagy eleve mással foglalkoztam. Vagy simán leteszem a telefont és nem is vagyok a közelében.
2024. máj. 29. 19:18
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy azt vettem észre, hogy pont az ilyen azonnal visszahívásoknál lesz "bugos" a hívás, azaz nálad kicseng a másik félnél pedig nem.
2024. máj. 29. 19:19
 10/31 anonim ***** válasza:

"Miért csinálják ezt az emberek?"

Őket kéne megkérdezned, amikor később eléritek egymást.

Ha meg ismeretlenek, akkor könnyen lehet, hogy reklámhívás volt.

2024. máj. 29. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!