Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az előbb felhívott egy telefon...

Az előbb felhívott egy telefonszám, tényleg lehúzhatnak így vagy csak ha visszahívom?

Figyelt kérdés

A telefonszámom a nagypapámé volt, sokan ismerték, néha hívogatnak ismeretlen számok aztán kiderül, hogy őt keresik.

Most is hívott egy, meg se néztem a számokat csak azt, hogy ismeretlen és felvettem, azonnal lerakták és csak akkor láttam, hogy +25 az eleje. Megneztem, gyakorin valaki azt írta, hogy ha felveszik egy ilyen számnak a telefont akkor lehúznak többezer forinttal, valaki meg azt, hogy csak akkor ha visszahívják.

2023. nov. 15. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. nov. 15. 17:55
 2/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%
Nem tudnak lehúzni, csak arra játszik, hátha visszahívod. Akkor lennél gondban.
2023. nov. 15. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Csak ha a nevedre írattad a mobilt.
2023. nov. 15. 18:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes tisztában lenni azzal, hogy hazai hálózatban állva a hívásfogadás ingyenes. A visszahívásban az a trükk, hogy van egy távoli emelt díjas szám és a szám gazdája meg az ottani szolgáltató osztozik a tarifán, amt tőled vonnak le.
2023. nov. 15. 19:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2023. nov. 15. 19:33
 6/6 anonim ***** válasza:
48%

"gyakorin valaki azt írta, hogy ha felveszik egy ilyen számnak a telefont akkor lehúznak többezer forinttal"

Ez igaz, tényleg írtak ilyet. Már többször is.

Csakhogy semmi valóságalapja nincs a kijelentésnek.

2023. nov. 15. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!