Lehetséges e az ,hogy valaki más telefonszámát használja híváskor ? Ugyanis felhívott egy (akkor még nem tudtam)internetes csaló. Mikor vissza hívtam Ő tagadta. Kérdésem a következő. Lehet-e az hogy tudtán kivül más használta a telefonszámát?
Figyelt kérdés
#telefonos csalás #más személy telefonszámának használata
2023. nov. 11. 02:21
3/6 Szervizmérnök úr válasza:
Manapság terjedőben ez a fajta átverés, oda kell figyelni sajnos.
"Mikor vissza hívtam Ő tagadta."
Magyarban az én, te, ő stb. helyesírásilag kisbetű. Csak a tiszteletadás jeleként szokás opcionálisan nagybetűvel írni, de ennek levelezésben van értelme. Vagy megtisztelsz engem is mondjuk nagybetűs megszólítással a Gyakori Kérdéseken, mert tiszteled a tudásom.
Egyébként vicc, hogy te megtiszteled a csalót, ez már nevetséges. "Visszahívtam" egy szó.
4/6 Szervizmérnök úr válasza:
Illetve a másikat hívtad fel (nem a csalót), de attól még érvényes, amit írtam. Csak láttam már több esetben, amikor szélhámosokról és hasonlókról írnak ilyen "tisztelettel", ami tényleg vicc.
5/6 anonim válasza:
Két lehetőség valószínű.
Tényleg csaló, és letagadta.
Vagy nem csaló, és másvalaki a hunyó. Ilyen is van. Korábban egy kísértetiesen ugyanilyen megfogalmazású kérdésnél már megírtuk.
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
6/6 anonim válasza:
Igen, bármilyen számot megtudnak jeleníteni.. pl az OTP számát is szokták a csalók "klónozni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!