Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem veszik fel a telefon...

Miért nem veszik fel a telefont, ha egyből visszahívom?

Figyelt kérdés

Biztos mással is elfordult már a következő jelenség:

csörög a telefonod, de nem tudod azonnal felvenni, vagy mire a kezedbe veszed, pont akkor nyomja ki.

Te fél másodperccel később vissza is hívod, és csak kicseng-kicseng-kicseng, de nem veszik fel.

Miért csinálják ezt az emberek? Miért nem veszik fel, ha a szinte még az ő kezükben is ott lehet a telefon?

2024. máj. 29. 18:47
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
57%
Biztos a Kari Geri volt, neki meg kisebb dolga is nagyobb annál, hogy a te "lesben álló visszahívogatásaidra" reagáljon.
2024. máj. 29. 22:55
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Én azért, mert nem veszem észre hogy hívnak, mert elfelejtettem, hogy le van mémítva a telefon. Szóval amíg rakom el a telefont már nem hallom hogy hívnak vossza.
2024. máj. 29. 23:57
 13/31 anonim ***** válasza:
0%
Egyesek olvassák el még egy szer a kérdést:Fél másodperc múlva visszahívom. Érthető? Igen, letiltom.
2024. máj. 30. 06:54
 14/31 anonim ***** válasza:
53%
13, fél másodperc alatt e tudom tenni a zsebebe a telefont. :D
2024. máj. 30. 08:17
 15/31 anonim ***** válasza:
69%
Igen, és a zsebem 70 cm-re van a fülemtől.:D Ha pedig beszélni szeretnék valakivel nem némítok, vagy ha szükséges van olyan: rezgés.
2024. máj. 30. 08:24
 16/31 anonim ***** válasza:
53%

15, mert ha nem veszi fel a telefont, akkor elrakom a zsebembe a telefont, kb fél mp alatt. Ha meg elfelejtem ráadni a hangot akkor meg némítva kerül a zsebembe a telefon és akkor nem veszem észre hogy hívnak.

Nem hittem volna hogy ekkora tragédia egyeseknek, hogy a másik nem veszi fel a telefont. :D

Van ilyen ismerősöm, nem tudja visszahívni a másikat és idegrohama van. Sosem értettem ezt, hívott, visszahívom, nem veszi fel, majd hív ha fontos neki...

2024. máj. 30. 08:31
 17/31 anonim ***** válasza:
53%

Én nem hívok vissza senkit, akitõl nem számítok hívásra. Pláne ismeretleneket. Ha akar valamit, majd hív újra, vagy küld üzenetet. Ha nem hív újra, akkor nem is volt fontos.

Eddig sose származott hátrányom ebbõl.

2024. máj. 30. 08:47
 18/31 A kérdező kommentje:
Ismerősöknél fordul elő. Idegen számoknál nem érdekel a dolog.
2024. máj. 30. 08:52
 19/31 Katona Dius ***** válasza:
100%
Egyszer-egyszer észre se venném. De rendszeres. És van olyan kollégám, akivel rendszeres a dolog. Hív, mire odaérek a telefonhoz, leteszi. Azonnal visszahívom és semmi. És nincs lenémítva a telefon, mert munkaidőben sosem némítja le.
2024. máj. 30. 08:57
 20/31 anonim ***** válasza:
53%

Jaj még egy dolog eszembe jutott. Nálunk a régi helyemen tilos volt az irodában telefonálni. Olyan szinten hogy ha csak egy pillanata elővetted hogy egy sms-t írj, jött a főnök.

Na ott kimentem a folyosóra, felhívtam xy-t, nem vette fel, aztán ahogy visszaértem az irodába (pár mp) rögtön hívott is és ki kellett nyomnom.

Általában ha hívnom kellett valakit mindig megbeszéltük hogy 12:00 és 12:02 között legyen a kezében a telefon, mert sajnos csak így tudom megoldani.

2024. máj. 30. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!