Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ma már másodjára fordult elő,...

Ma már másodjára fordult elő, hogy random 30-as számokról hívtak, egyik alkalommal sem szólnak bele.. majd mikor visszahívom, akkor az egyik nem is tud róla, és őt meg ezzel hívják.. a másik meg nem kapcsolható... Mi ez?

Figyelt kérdés

Hallottam róla, hogy csalók meg tudják oldani azt, hogy bármilyen telefonszámról, akár az OTP telefonszámáról is felhívnak.. de ha visszahívod azt a számot, akkor az eredeti tulajdonos veszi fel. Egyből erre gondoltam most is, de így, hogy nem szól bele még egy borsodi tájszólású C kategóriás jogosítvánnyal rendelkező nőstény sem, hogy adjam meg a bankszámlaadataim, mert csalás áldozata lettem, így nem értem tényleg, hogy max telefonbetyárkodáson kívül mi értelme van ennek...

Érdekel mélyebben ez a dolog, hogy miért lehet ez az egész, miről van itt szó? Hogy lehet az, hogy fel tudnak hívni bármilyen számról és ez ellen semmit sem tesznek a hatóságok?

2023. nov. 29. 15:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
49%

próbáld mwg ezen a web oldalon hátha nyomra vezet

kihivott.hu

2023. nov. 29. 16:07
 2/17 A kérdező kommentje:

1. Nem az a lényeg, hogy ki hívott, mert pont ezt magyarázom, hogy BÁRMILYEN számról hívhatnak, akár a TE telefonszámodról is, vagy anyukádéról, bárkiéről!

2. Akkor még gondolom nem láttad ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=gjsYFLxuipk&t=63s

Az "ótómatikus" meg "el kellesz kérnem" + a végén a káromkodás ha neked nem borsodi, akkor sosem voltál még ott.

Mit kellene tennie a hatóságoknak? Mondjuk megoldani, hogy technikailag ne legyen lehetséges az, hogy bárkinek a telefonszámáról csak úgy fel lehessen hívni. És ne mondjuk azt, hogy ez nem lehetséges, mert technikailag minden lehetséges, csak akarat kérdése.

Ehhez ráadásul még csak az sem kell, hogy meghallgassanak minden telefonhívást, mert elég csak 1 ilyen esetről tudnia a hatóságoknak, hogy ez egyáltalán lehetséges.. és már jeleznie kellene a vészcsengőnek, hogy akkor ez igen nagy baj, mert így bárkinek a telefonszámával vissza lehet élni, azon FELÜL, hogy csalás...

15 másodpercet legalább vártam mindkét telefonhívásban, tehát nem lehet azt mondani, hogy türelmetlen voltam. A közvéleménykutatások elkezdődnek 5 másodpercen belül egyébként.

Úgyhogy szar választ adtál.

2023. nov. 29. 16:44
 3/17 A kérdező kommentje:
*Oké, fénysebesség felett nem lehetséges utazni technikailag, tehát azt hiába akarnánk, nem lehetséges... de a fizika törvényein belül értve. Ez, amiről szó van, az pedig biztosan azon belül van.
2023. nov. 29. 16:45
 4/17 anonim ***** válasza:
70%
Nekem volt hasonló, vártam egy kicsit, mert nem szóltak bele, aztán géphang szólt bele, hogy köszönik a hívásomat, továbbkapcsolnak az ügyintéző felé, de se cégnév, se semmi. Le is tettem...
2023. nov. 29. 16:50
 5/17 anonim ***** válasza:
63%
Cicóka ha jobban tudod, akkor miért kérdezel?
2023. nov. 29. 17:06
 6/17 A kérdező kommentje:

Mert olyanok válaszát várnám, akik tőlem jobban tudják, nem olyanokét, akiknek fingjuk nincs még a jelenségről sem.

Te akkor is nyújtottad az iskolában a kezed, ha a kérdést sem értetted?

2023. nov. 29. 17:15
 7/17 anonim ***** válasza:
67%

Megint egy olyan kérdező aki csak veszekedni akar.

nyilvánvaló hogy megvan az a válasz amit hallani akar.

2023. nov. 29. 17:17
 8/17 A kérdező kommentje:

Nem. Megint csak olyan kérdező, aki értelmes választ akar. Itt az veszekedett, aki cicókázva hisztizett, hogy "hA jObBaN tUdOm, AkKoR mIéRt KéRdEzEm."

És nyilvánvaló, hogy nincs meg az a válasz...

2023. nov. 29. 18:37
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Gondolkodj el a saját kérdéseden. NEM lehetséges. Gondolj már bele, még ha lehetne is, szerinted egy utolsó putris C kategóriás valaki képes lenne ilyen "hackelésre"? Beszélni sem tudó emberek ilyeneket csinálnak? Te tényleg csak veszekedni akarsz.
2023. nov. 29. 21:54
 10/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, engedd el a dolgot.

Ugye nem gondoltad, hogy bebizonyítjuk neked hogy mi történt veled?

2023. nov. 29. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!