Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinteted gáz, ha egy 35...

Szerinteted gáz, ha egy 35 éves nőnek nincs gyereke?

Figyelt kérdés

máj. 28. 20:19
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
100%

49: egyik barátnőmnek minden vágya, hogy anyuka legyen, fiatal anyuka szeretett volna lenni, úgy tervezte, hogy majd legkésőbb. kb. 25 éves korában azért már szeretne gyereket vállalni.

Nem történt meg, mert nem talált még megfelelő partnert hozzá. Viszont megkapja a kérdéseket meg a beszólásokat, hogy miért nem szült, illene már szülni, mire vár, minek válogat annyit, és ez neki nagyon fáj, mert kudarcként éli meg, hogy nem sikerült még. Nekem sincs gyerekem, én egyelőre nem is vágyok rá, úgyhogy rólam lepereg, ha pl. azt mondják, hogy biztos önző vagyok, azért nem szülök, mert úgy vagyok vele, hogy és, ha igen, akkor mi van? Viszont egy olyan nőnek, aki szeretett volna, de nem lett, nagyon fájnak az ilyen megjegyzések. Szerintem azzal sincs baj, ha valakinek az a véleménye, hogy "gáz" ha egy ilyen idős nőnek nincs gyereke, csak könyörgöm, tegyen már lakatot a szájára, ne pofázzon bele mások életébe, pláne ne ilyen érzékeny témában, és pláne ne úgy, hogy semmit nem tud az adott emberről.

dec. 3. 14:17
 52/57 anonim ***** válasza:
100%

45# vagyok.

Őszintén mondom, hogy mindegy mit csináltok, bele fog valaki kötni. Amíg nem volt gyerekem, addig abba. Amikor lett egy, akkor abba (egy gyerek nem gyerek bla bla bla), most hogy kettő van akkor abba. Ja persze én is “hitelre szültem” meg “bérbe adtam a méhem” és egyéb gusztustalan megjegyzések.

Holott senkinek semmi köze a másik életéhez. Most mit piszkáljam a másikat, mert nincs gyereke? Nem lesz ettől olcsóbb a pelenka. Meg a gyerektelennel se lesz olcsóbb a kenyér. Komolyan mondom, mindenkinek meg kellene innia minimum 5 liter vizet egy nap és máris nem lenne ideje az embereknek egymást bsztatni…

dec. 3. 17:53
 53/57 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, én 36 éves gyermektelen nőként mindig azt kapom meg az idősebbektől, hogy jól teszem, hogy nem akarok férjhez menni és gyermeket vállalni.
dec. 7. 06:53
 54/57 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindenkinek a saját döntése, Kérdező!

Gyerek oda kell, ahova őt VÁRJÁK IS, mert lelki okokból szeretnék, ha jönne........

és nem azért, mert így illik vagy jó a gyerekre a szocpol.. az ilyen idiótákkal nem érdemes foglalkozni.

dec. 7. 08:07
 55/57 anonim ***** válasza:
77%

#53, én 30 éves vagyok, a néni korú nőktől én is gyakran hallok ilyen véleményeket. Szereti a gyerekeket, szereti az unokákat, a múlton nem változtatna, de újra biztosan nem csinálná, megérti, hogy én nem akarom. A 30-60 közti férjezett gyerekes nők viszont mintha személyes sértésnek vennék, hogy nekem nincs, és nem dolgozok minden erőmmel azon, hogy legyen. Baráti társaságban azt látom, hogy pont ez a korosztály az, aki a saját fiát/lányát basztatja, hogy házasság, meg unoka mikor?? Akkor is, ha tudja jól, hogy a fia/lánya szeretne kapcsolatot és családot, csak nem sikerül, mintha a számonkéréstől majd hirtelen kaszanova válna a visszahúzódó férfiből, végzet asszonyává válna a félénk nő, vagy előrébb kerülne az örökbefogadási listán a meddő pár.

Eddig egyébként azt hallgattam, hogy még fiatal vagyok, majd meggondolom magam. Visszasírom azt, mikor simán csak azt hitték, nem tudom eldönteni, mit akarok, mert jelenleg vegytiszta savat köpnek a szemembe, mintha személyes sértésnek vennék, hogy én nem szeretnék úgy élni, ahogy ők, mintha az én döntésemmel fenyegetném az ő családjukat, vagy nem tudom.

dec. 7. 20:20
 56/57 anonim ***** válasza:
64%

55 - ös!

Én pofán vágnám az ilyeneket!

Nem érdemelnek mást az ilyen suttyók!

dec. 7. 20:25
 57/57 anonim ***** válasza:
100%
55.: Ez nem kor függyvénye. Én pl. 30-60 közt vagyok, férjem nincs, de párom van, gyermektelen vagyok. Én nem piszkálok senkit amiatt, hogy szüljön vagy ne. De ha lenne gyerekem, akkor is magánügynek tartanám. Nekem amúgy inkább az a tapasztalatom, hogy az idősebbek és/vagy a falusiak szólnak bele mások ilyen dolgaiba.
dec. 7. 21:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!