Szerinteted gáz, ha egy 35 éves nőnek nincs gyereke?
Kétgyerekes anyuka vagyok, szerintem az a gáz, amikor valaki azért vállal, mert a környezete ebbe hajszolja, majd mártírkodik, hisztizik, le se tojja a gyerekeit.
Anyám négyet szült, egyet se kellett volna..
Nem kell gyereket vállalnod, ha nem akarsz. Mondjuk olyan proli paraszt dolgokat se kell mondanod “indok” gyanánt, mint amiket 22 felsorolt, bár gondolom az ő anyja vele fizetett, amikor kiszarta magából, azért ilyen kedves.
Sokan nekem is beszólogatnak, mert megmondom, hogy nem csak anyuka, hanem nő és feleség is vagyok. Tehát nem, nem abból áll az életem, hogy gügyögök a gyerekeknek, nem érdekel más anyukák szarospelussztorija, nem izgat a legújabb valóságshow. Ellenben imádom a munkámat, ami egyben a hobbim is, nagyon jól el lehet velem dumálni filmekről, könyvekről, gazdaságról, bármiről. Ja és azért is eretnek vagyok a kedves környezetem szerint a férjemmel együtt, mert rendszeresen eljárunk kettesben is, mint férj és feleség. Anyósom imád unokázni, emellett fontosnak tartja a mentális egészségünket is, így minden hónapban konkrétan ő küld minket randizni egy estére.
Úgyhogy szard le kérdező mindenkinek a véleményét, mert egyikük se éli a te életed meg te sem az övéket.
Kérdező!
Inkább az a gáz, hogy vannak emberek, akik úgy gondolják, hogy MINDEN nőnek szülnie kell, mert csak úgy lehet teljes az élete!
És komplett hülyének nézik azt, aki máshogy gondolkodik.
Persze leginkább azok hangoztatják ezt, akik nem is jók másra a kölykezésen kívül.
Szóval, ha Te nem akarsz, akkor NEM GÁZ!
Nem ismerjük a körülményeket, az élethelyzetet, egészségi állapotot, korábbi traumákat, értékrendet stb. Így ebben nem lehet állaást foglalni. Nyilván ritka, nyilván kevés nő az, aki nem akar gyereket egyáltalán meg az is, hogyha későn szül. De van ilyen is meg olyan is.
Így a kérdés kicsit olyan, mintha azt mondanám, hogy:
"Problémát jelent, hogy pirosra festették?"
-de mit????? Mert azt nem tudjuk.
Az, ha valaki eltér az átlagtól, az egyáltalán nem gáz.
A megfelelési kényszer, az gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!