Ha az ember nem vitte semmire, akkor mégis mi értelme életben maradni?
Nem mindegy, hogy az életet 30 évesen tudjuk élvezni fiatalon vagy 60 felett öregen.
Miért, csak az lehet elégedett az életével, aki a karriert és a pénzt hajhássza?! Azaz feltétlenül mindenkinek igazgatónak kell lennie valami cégben milliós fizetéssel? Aki nem ezt az utat követi az értéktelen?
Ne haragudj, de ez elég szűk látókörű hozzáállás. Az életben vannak más célok is, nem feltétlenül ez vezet a boldogsághoz.
Ha ez megnyugtat, iskolában, egyetemen én is osztály/évfolyam első voltam. Még se lettem sehol nagyfőnök. Sőt, egyetem után 4 évig(!) nem volt hajlandó senki foglalkoztatni. Jelenleg beosztottként dolgozom, az állítólagos KSH-s átlagfizetést meg se közelíti a bérem. Mégis megvagyok, sosem voltak még ilyen gondolataim. Sőt, lehetnék ezerszer rosszabb helyzetben. Ezzel az erővel az össze hajléktalannak meg kellene ölnie magát?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!