Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi értelme így az életnek?...

Mi értelme így az életnek? Úgy érzem a munka miatt semmire nincs időm!

Figyelt kérdés
Semmi értelme, ha nem dolgozom, akkor szinte csak fekszem, aktív "pihenésre" nincs erőm (kirándulás, szórakozás, stb), olyan fáradt vagyok. Ráadásul van mikor éjszaka is dolgozom, akkor másnap is hulla vagyok, munka előtti nap is már csak arra készülök, hogy másnap dolgozni kell. Úgy érzem a munka elvezs egy csomó lehetőséget az életemből, így meg mi értelme? Nem értem mások hogy bírnak munka mellett/után még annyi mindent csinálni, hogy fér bele az idejükba, ők nem fáradnak el?
2015. febr. 3. 21:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Napi hány órát dolgozol?Heti hány napot??A kérdésedből nem derül ki
2015. febr. 3. 21:34
 2/9 anonim ***** válasza:
39%
Szia! Több műszakban dolgozol? Mióta? Ha nem régóta, talán valamennyire hozzászoksz később.
2015. febr. 3. 21:48
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
én is így vagyok.....ha nem dolgozom,mehetek bevásárolni ételt,főzök.....előtte meg 14óórát alszom baxxxa meg......igaz én küldölfön melózom,soseincs hétvégém,és heti egy napot vagyok csak szabad.
2015. febr. 3. 21:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Dolgoztam már 8 órában is, 12 órában is, most épp váltott műszak, nappal is 12 óa, meg éjszak is 12 óra, de nem az a lényeg. Hanem hogy egyiknél sem volt időm semmi másra, plusz még az utazás is elvesz egy csomó időt. És úgy érzem, csak telnek a napok, és nem történik semmi! Felkelek, elmegyek dolgozni, hazajövök lefekszem, pihenőnapon csak döglök mert másra nincs erőm, és így megy hónapról-hónapra, évről évre, bármiféle fejlődés nélkül. Semmi értelme.
2015. febr. 3. 22:16
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
Telhetnének gyorsabban is azok a napok!
2015. febr. 3. 22:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mintha csak én írtam volna a kérdést, ugyanezt érzem. De szinte minden ismerősöm így van ezzel, hétvégén ők is otthon fekszenek, megpróbálják kiheverni a munkát. Hétvégén még kimászni ide-oda, túrázgatni, bulizni? Nevetnem kell :D Régen még én sem értettem, hogy lehet valaki állandóan "fáradt", de most már engem is utolért, pedig még 30 sem vagyok. Jó lenne energikusabb lenni, de hát... Fáradt vagyok és enervált én is :(
2015. febr. 4. 00:41
 7/9 anonim ***** válasza:
4%

Dolgozni általában nem azért szokott az ember, mert annyira élvezi. "Úgy érzem a munka elvezs egy csomó lehetőséget az életemből", viszont ha nem dolgoznál, akkor meg a pénztelenség miatt nem lenne semmire alkalmad az életben. Ez egyfajta szükséges rossz, amit muszáj benyelni, ha azt akarod, hogy ne nincstelen csövesként végezd.

Viszont az sem jó út, ha az egész életedet a munka teszi ki. Ilyenkor át kell gondolnod, hogy mit hogy csinálsz, mit csinálsz rosszul, és váltanod kell.

Én is dolgoztam olyan munkahelyen, ami mellett se hétköznapom, se hétvégém nem volt, hétvégéken vagy csak aludtam, vagy akkor is a munkámmal kapcsolatos dolgokat kellett csinálnom. Ennek tényleg nincs értelme. Váltottam is. Úgy kell az életedet szervezni, hogy munka mellett legyen alkalmad pihenni, kikapcsolódni, élni. Más is elfárad, csak nem mindegy, hogy mennyire.

Persze, az ember lehetőségei korlátozottak, de mindig azon kell igyekezni, hogy optimálisan szervezd meg az éeltedet, munkádat, szabadidődet.

2015. febr. 4. 01:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 13 év non-stop munka után tavaly tartottam egy fél éves pihenőt tavasztól őszig. Szerencsére volt annyi félretett pénzem. Nem bántam meg. Meg úgy is munkahelyet akartam váltani.
2015. febr. 8. 09:25
 9/9 anonim válasza:
100%
Szia kicsit régi kérdés de két éve hagytam abba az iskolát és teljesen szétcseszte az életem a munka azota csak melozom 3műszakba feladtam a hobbim a focit, kondizást kezdek meghizni nincs erőm kedvem mozogni barátaim nincsenek nincs rájuk idő szar ez igy !! Vagyok szavágyom az iskolába nagyon
2018. jan. 29. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!