Mi értelme így az életnek? Úgy érzem a munka miatt semmire nincs időm!
Dolgozni általában nem azért szokott az ember, mert annyira élvezi. "Úgy érzem a munka elvezs egy csomó lehetőséget az életemből", viszont ha nem dolgoznál, akkor meg a pénztelenség miatt nem lenne semmire alkalmad az életben. Ez egyfajta szükséges rossz, amit muszáj benyelni, ha azt akarod, hogy ne nincstelen csövesként végezd.
Viszont az sem jó út, ha az egész életedet a munka teszi ki. Ilyenkor át kell gondolnod, hogy mit hogy csinálsz, mit csinálsz rosszul, és váltanod kell.
Én is dolgoztam olyan munkahelyen, ami mellett se hétköznapom, se hétvégém nem volt, hétvégéken vagy csak aludtam, vagy akkor is a munkámmal kapcsolatos dolgokat kellett csinálnom. Ennek tényleg nincs értelme. Váltottam is. Úgy kell az életedet szervezni, hogy munka mellett legyen alkalmad pihenni, kikapcsolódni, élni. Más is elfárad, csak nem mindegy, hogy mennyire.
Persze, az ember lehetőségei korlátozottak, de mindig azon kell igyekezni, hogy optimálisan szervezd meg az éeltedet, munkádat, szabadidődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!