Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van értelme élni ha valaki...

Van értelme élni ha valaki semmiben nem jó, nem viszi semmire, nem lesz semmije, ha igen akkor mégis mi értelme?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok szóval kipróbáltam már dolgokat. Leginkább szakmákat mert nem vagyok okos. Érettségim sincs. De csak több kárt teszek mint hasznot. Jelenleg sincs munkám. Minek éljek ha lehet hogy csöves leszek egyszer? Mert most még itthon lakom az a szerencsém csak.

2021. dec. 27. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

A te életed, azt csinálsz, amit akarsz. Ha neked jó ez így, ám legyen. Viszont ha már befejezted a picsogást, és az önsajnáltatást igazán letehetnéd az érettségit, ami ma már nagyon alap, mivel még a kisebbségiek is képesek ezt letenni.

Ha valamiben eddig jó vagy, az a sírás. Olyan nincs, hogy valaki semmiben se jó, esetleg még nem találtad meg.

Ehhez lenne jó egy kis önismeret, hogy felfedezd, hogy miben is vagy jó.

Pl.: jó a tűrőképességed, jó a memóriád, jó a kézügyességed, jó a megfigyelőképességed?

Pl. egy biztonsági őrnek nem kell sok tudás, csak türelem és monotonitástűrés.. Erre bárki képes.

2021. dec. 27. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Csak úgy a lét öröméért. :)
2021. dec. 27. 21:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát ez hülyeség már ne is haragudj. Nekem tényleg ez a gondom nem picsogas. Létezik ilyen sajnos. Ellensegemnek se kívánom.
2021. dec. 27. 21:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Ennél lejjebb már tényleg csak az van hogy csöves leszek. Azt viszont nem lesz kedvem megvárni
2021. dec. 27. 21:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Semmi öröm nincs benne
2021. dec. 27. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
30%

van. Mondjuk próbálkozhatsz tovább.

Olyan nincs, hogy valaki odateszi magát valamiben és ne érjen el sikereket.. Ha nem ér el, akkor nem csinálja jól (technikailag), nem fektet bele elég időt, energiát.

2021. dec. 27. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:
45%
De picsogsz. Őszintén, mi a francnak írtad ki a kérdést, mivel egyedül csak te tudod megoldani a problémádat? 29 éves, elméletben felnőtt ember vagy. Könyörgöm, ne legyél már annyira életképtelen, hogy ne tudd azt, hogy milyen képességeid vannak, amikben jó vagy..
2021. dec. 27. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!