1/11 Hentöpötö válasza:
Valamikor ebbe az intervalumba még belelóg az edzésem, de általában csak döglök az ágyon vagy zabálok. Ha érzem, hogy már elég akkor elmegyek zuhanyozni (vagy ritkán fürdeni) és lefekszem aludni.
2/11 anonim válasza:
Netezés, rádiózás, szórakozás, aztán 22 körül zuhany, 22:30 körül alvás
3/11 anonim válasza:
18:00 körül még úton vagyok hazafele.
18:30 körül hazaérek, átöltözök elmegyek edzeni vagy kertészkedek
19:30 körül végzek, megtisztálkodok, zuhanyzok
20:00 vacsi
Utána vagy főzök következő napra vagy takarítok (egyik nap ez, másik nap amaz), bepakolok másnapra, reggelit csinálok stb tennivalók, ami épp adódik.
22:00 körül leülök nézni valami sorozatot,
23:00-kor igyekszem elmenni már aludni, de van hogy ez kicsit csúszik mert akarok egy kis szabadidőt a nap végén :D
4/11 anonim válasza:
Olvasás, főzés-sütés, nekem gépezés, normális esetben 22-23 óra között fekvés. Ha párom délelőttös, akkor gépnél filmezünk és ő TV-zik is. 18+ hétköznaponként nem igazán.
35/F
5/11 anonim válasza:
Ja: 21 óra után valamikor fekvés előtt melónapra kaja összekészítése.
6/11 Katona Dius válasza:
18:00-kor még vígan dolgozom. 20:00-után érek haza. Főzés, almozás, macska etetés, zuhanyozás, vacsora, egy kis sorozatnézés, férjemmel beszélgetés. Nekem ez kinyúlik 02:00-ig, akkor szoktam feküdni.
7/11 Metionin válasza:
18-kor kezdek edzeni, 20:30 körül végzek 10 körül érek haza. Fürdés, kaja, kaja közben nézek valami dokut, utána fogmosás, olvasok egy kicsit az ágyban és alszom.
8/11 Metionin válasza:
*21 körül érek haza akart lenni
10/11 anonim válasza:
Evés, kis netezés, 8-tól barátok közt nézés az RTL goldon, zuhi, fogmosás, kis olvasás, 23 felé alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!