Mik az alvási szokásaitok? Van aki világosban tud aludni, van aki zenét hallgatva, ti hogyan?
Éjszakai műszaknál meg kellett tanulni világosban aludni. Ott az volt, hogy mondjuk 7-8 fele hazaértem és 10-11-ig fennvoltam. Utána délutánig aludtam, így elkerültem azt, hogy a következő műszakra hulla legyek.
Most már nem éjszakázok és attól függ, hogy hogyan esek az ágyba. 9 előtt nem szeretek elaludni, mert akkor tuti, hogy 2 körül kukorékolok. Néha filmet nézek, hogy bealudjak, máskor megy csendben is.
Ha egyedül alszok, akkor sötét van, de ha nincs túl hideg, az ablak ki van nyitva (egy kis beltéri udvarra néz), mert szeretem, ha a lehető legtöbbet szellőzik a szobám, illetve szeretem az éjszakai hangokat. Mindig takaróval alszom és mindig beteszek valamilyen ellazító zenét (ilyesmit: https://www.youtube.com/watch?v=rJSKdvhOeDc). Legtöbbször az oldalamon fekve alszok el.
Ha a páromnál alszok, akkor nincs betéve zene, és általában egymás karjaiban alszunk el, de lényegi különbség nincsen.
Mikor hogy.
Este teljes sötétség, így nyáron nyitott ablakkal tehát hallom a kinti hangokat, télen zárva az ablak szóval szinte teljes hangtalanság.
Napközben ha éppen elfáradok akkor ahogy vagyok dőlök az ágyba, fényben, hangban, akárhogy tudok aludni.
Bárhogy, bármilyen formában, szuper jó alvó vagyok, kivéve, ha...
Többnyire gondok, stressz miatt nyilván nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!