Mit olvastok szívesebben? Regényeket, vagy novellákat?
Regény. Szeretem megismerni a karaktereket, az elágazó mellékszálakat, azt, hogy sokáig tart.
Viszont a kis mentális kiégésem előtt nagyon aktívan alkottam, mint hobbi, akkor csak novellákat írtam. Írni jobban szeretem a novellákat, mint olvasni. Most viszont, hogy ismét írok, már ott is inkább a saját regényemen dolgozom.
Inkább a regényt, leginkább a regénysorozatokat. (Jelenleg pl a Tűz és jég dalát olvasom) szeretem ha van idő kifejteni a történetet, karaktereket. (A sorozatokat is jobban szeretem mint a filmeket, ugyanezért)
De egyébként a novellákat is szeretem, tervezem hogy következőnek valami könnyedebb novelláskötetet keresek, mert máskor meg jól esik hogy nem kell elköteleződni egy sztori mellett hosszan.
Részemről is regény.
Szeretem kellően, mélyebben megismerni a karaktereket, a háttértörténetet, a világot, amiben a cselekmény játszódik (bár ehhez hozzátartozik, hogy mostanában rákaptam az utópisztikus történetekre). Illetve, nekem arra is szükségem van, hogy jobban kötődjek a karakterekhez, jobban átlássam az érzelmi világukat is, hogy kellően megértsem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!