Egy bankárral vagy tűzoltóval jönnétek össze szivesebben csajok?
A tűzoltóval hosszú távra nem lehet tervezni, 1870es fizuval. Pontozzatok le, de ez élhetetlen.
A bankár meg nyilván még ezer tényezőtől függ, szóval ha ez a pénzre irányuló kérdés lett volna, a válasz még mindig az, hogy nem csak a pénz számít.
Én a tűzoltóval. Szeretem a bátor, férfias férfiakat.
Hát én már csak ilyen vagyok...
Nyilvánvalóan tipikus faék egyszerüségű minden nő golddigger következtetést akar levonni a kérdező.
Köszönjük, next.
Nem tervezek olyannak jövőt, aki hajlamos a hősködésre egy nemesebbnek hitt cél érdekében.
Függetlenül attól, hogy tűzoltó, katona, vagy csak ő az első segítőkész önkéntes akit mentés közben felken a hullám a sziklára.
A tűzoltó szimpatikusabb. Bátor, erős és nagyon fontos munkát végez. (Nem „hősködés”, mint a 8-as írja...)
A bankárról azt se tudom, mit csinál, ő ül ott a bankban és intézi a hitelfelvételt? Elég unalmasnak tűnik, bár ettől még ő maga lehet érdekes ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!