Egy bankárral vagy tűzoltóval jönnétek össze szivesebben csajok?
Figyelt kérdés
2022. okt. 20. 11:03
11/16 anonim válasza:
Amúgy komolyan felnőtt emberek válaszolgatnak,hogy “én tűzoltóval” “én bankárral jönnék össze.” ?
Ha még 14 évesek írnák akkor rendben de ez…
12/16 anonim válasza:
Ha csak ennyi alapján kéne dönteni, akkor a bankárral. Én is közgazdász vagyok, vele feltételezném, hogy jobban hasonlítunk és talán jobban passzolnánk, de nyilván ez nem ennyire egyszerű, szóval a való életben azzal, aki szimpatikusabb.
13/16 anonim válasza:
Egy átlagos életet élt, ám élete teljesen megváltozott, amikor megismerkedett egy homoszexuális pincérrel, és egy részeges kamionsofőrrel.
14/16 anonim válasza:
#9:
Jó, a tűzoltóra meg bármikor ráomolhat egy égő ház, vagy megfulladhat, mert gond támad a gázálarccal vagy megsérül az oxigénpalackja.
15/16 anonim válasza:
Ismerek tűzoltókat, mindnek van másik munkahelye is. Nevetséges a fizetésük.
Nem is látnánk egymást, mert mindig dolgozna.
16/16 anonim válasza:
Tév úton jár az, aki azt hiszi, hogy ez alapján kell párt választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!