Milyen alvási szokásaitok vannak?
Mikor keltek fel reggelente, és hány óra fele szoktatok aludni este?
akik napközben is pihennek kb hány óra hosszát?
hétvégén is ugyanaz a megszokott rendje nálatok, mint hétköznap?
22.30-6.30 (kb)
nap közben nem alszom
hétvégén is ugyanez
Hétköznap a munkaidő kezdete előtt kelek 2-2,5 órával, közel dolgozom, de szeretek időt hagyni a kávézásra, nyugodtan készülődni. Az elalvásban meg a hétvégi kelésben nincs nagyon rendszer, amilyen kedvem van.
Napközben nem szoktam aludni, vagy nagyon ritkán.
Szorgalmi időszakban, vagy ha munka, magán óra van, 5:20-kor, vagy 7:10-kor kelek. Az előbbit akkor, ha 8-ra, az utóbbit, ha 10-re kell ott lennem a megyeszékhelyen. Általában 11 körül fekszem le, de nagyon változó, mikor alszom el; ha szerencsém van, még éjfél előtt, ha nem, akár 2-ig is fent vagyok. (nehezen alszom el, és könnyen megébredek éjjel)
Ritkán fordul elő, hogy napközben is aludnom kell, ha mégis, olyankor mindig figyelek arra, hogy 1 óránál sose legyen több. Általában félóra a cél. Illetve, ezek akkor történnek, amikor vagy nagyon keveset aludtam éjjel (max. 3 órát), vagy úgy lefáradtam a nap folyamán, és a következőre még jócskán kell készülni, hogy muszáj ledőlnöm egy kicsit.
Hétvégén igyekszem legkésőbb hajnali fél 2-ig elaludni, bár mostanában hajlamos vagyok úgy belefeledkezni az olvasásba, hogy mire felnézek, már javában 2 múlt. Magamtól kelek, általában 10 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!