Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miben változtatta meg a...

Miben változtatta meg a szokásaitokat a Covid időszak?

Figyelt kérdés
Ha változott valami akkor mi az?

2023. jan. 30. 10:22
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
90%
Nem változtattam semmin.
2023. jan. 30. 10:23
 2/44 anonim ***** válasza:
100%
Semmiben, talán annyiban, hogy haverjaimmal hétvégi piálás helyett elkezdtünk hétvégi szerepjátékozni, de nem tudom, hogy a covidnak volt e bármi köze hozzá.
2023. jan. 30. 10:26
 3/44 anonim ***** válasza:
100%
Semmiben.
2023. jan. 30. 10:28
 4/44 anonim ***** válasza:
100%

Home-office. Azóta is.

És a haverokkal gyakrabban találkozunk, mint előtte.

2023. jan. 30. 10:30
 5/44 anonim ***** válasza:
42%
Több home office, kevesebb sport, jobban kerülöm az embereket, gyakrabban mosok kezet.
2023. jan. 30. 10:31
 6/44 A kérdező kommentje:
5: szintúgy!
2023. jan. 30. 10:39
 7/44 anonim ***** válasza:
90%

Abban a kib@szott maszkban kellett dolgoznom egész nap és hozzászoktam ehhez a kisebb levegő vételekhez mert abban csak úgy tudtam normálisan lélegezni..

Néha még mindig azon kapom magam, hogy ilyen nagyon kicsi levegőket veszek..

2023. jan. 30. 10:39
 8/44 anonim ***** válasza:
76%

Kevesebbet repülök, megnőtt a hajam, mert úgy volt velem, hogy minek költsek rá pénzt, ha úgy is otthon vagyok mindig - aztán olyan sok dicséretet kaptam a külsőmre lányoktól, hölgyektől, hogy végül mindig ezen a hosszúságon tartom a hajam (fülig alá ér, nem lányosan). Átértékeltem az életemet, az anyagias énemből megválotoztam és rengeteget olvasok. Évi 30 könyv biztos meg van, azelőtt évi 1-2 volt max. Szóval ezért sokkal tudományosabban gondolkodom. Az online oktatás miatt sok házat online kellett megoldani, így sok digitális tartalmat kezdtem el készíteni, amivel új skilleket tanultam. Kicsit elhíztam a sok stressz miatt, de pontosan ezért szántam rá magam az edzőteremre és ma izmos megjelenésem van ennek köszönhetően.

Eleinte nehéz volt, de én jobb ember lettem és sokat köszönhetek ennek az időszaknak.

Ami egy kicsit negatív része, hogy magányosabb lettem. Ez talán egy hozadéka. Előtte se voltam társasági alkat, de ma extrém egyedül vagyok.

2023. jan. 30. 10:44
 9/44 hollófernyiges ***** válasza:
97%
Korábban másfél havonta jártam fodrászhoz, a karantén megtanított, hogy elég fél évente is.
2023. jan. 30. 10:44
 10/44 anonim ***** válasza:
100%
Leszoktunk az éttermekről ahova jelentős összeget hordtunk havonta. Azóta felment az ételek ára, így annyira nem is hiányzik.
2023. jan. 30. 10:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!