már semmit nem hiszek el a kibasssszottt köcsögöknek , és a dicső nyugat is csak egy szaros diktatúra
2023. jan. 30. 10:48
12/44 anonim válasza:
Hát azon veszem észre magam, hogy este 8 körülre hazaérek majdnem mindig (jó, nyáron nem jellemző meg kocsmázáskor sem), kevesebbet megyek ki sportolni (ami nem jó), a szociális életet is visszább vettem. Egy biztos, hogy az a 2 hónap + fél év részleges karantén sok mindent megváltoztatott, és kell kis idő mire ezek eltűnnek és úgymond visszatér a 2020 előtti időszak a berögződéseket illetően, legalábbis nálam.
2023. jan. 30. 10:51
13/44 anonim válasza:
13 Így van:) Semmiben nem változtattam a szokásaimon.Miért is kellett volna?
Kezet mosok mindig az nálam alap,a kézfertőtlenítő meg mindig volt nálam mert ha eszek olyan helyen ahol nincs kézmosási lehetőség pl.lángos evéskor akkor kell valami gyorsan amivel letudom tisztítani a kezem tehát hipochondria miatt van nálam mindig.Azon röhögtem mikor mindenki felvásárolta az összes kézfertőtlenítőt meg wc papírt pánik szerűen🤦♀️🤦♀️
2023. jan. 30. 11:23
14/44 anonim válasza:
nem hipochondria akart lenni csak mindig elírok valamit:))
2023. jan. 30. 11:24
15/44 anonim válasza:
Semmiben, a covid alatt is pont azt csináltam, mint előtte, a kijárási tilalom vagy mi sem érintett, volt papírom. Még kocsmába is jártunk a hátsó ajtón.
2023. jan. 30. 11:29
16/44 anonim válasza:
Nem változott. Én ugyanúgy dolgoztam, mivel egyedül vagyok egy irodában. Nem is szeretem a home office-t.
Barátokkal és családtagokkal is ugyanúgy találkoztam.
Hajam eddig is magam festettem. Vágatni csak évente 1x kell.
Konditerembe nem tudtam menni, amikor be kellett zárniuk. És utána nehéz is volt visszaszokni a rendszeres mozgáshoz.
2023. jan. 30. 11:58
17/44 anonim válasza:
Nyolckor ágyban vagyunk. Én is és a férjem is.
2023. jan. 30. 11:59
18/44 anonim válasza:
Covid után jobban zavart a sok ember, a tömeg. Most már jobban megszoktam, de még mindig nem a régi. Talán ez, hogy jobban zavarnak az emberek meg magányosabb is vagyok.
2023. jan. 30. 12:01
19/44 anonim válasza:
Már el sem vállalnék olyan melót, ahol nincs legalább heti 2 nap home office.
Mostani munkahelyem imádom, ebből a szempontból is teljesen rugalmas. Sok a távmunkás. Én ugyan bejárok heti 4 nap, mert jó a társaság meg nem is lakok messze a melóhelytől, de amikor úgy gondolom dolgozhatok én is nyugodtan HO-ban.
2023. jan. 30. 12:13
20/44 anonim válasza:
Semmiben.Nekem kamionosként sem homeoffice sem karantén nem volt, cserébe pár hétig "hős" lehettem, ami abban nyilvánult meg, hogy mindenhol leprásként voltam kezelve...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!