Miben változtatta meg a szokásaitokat a Covid időszak?
Figyelt kérdés
Ha változott valami akkor mi az?2023. jan. 30. 10:22
31/44 anonim válasza:
22: Mit lehet tudni a következő évekről? Mesélj!
32/44 anonim válasza:
#32 Írj rám, ha erről szeretnél beszélgetni. Nem fogom más kérdését szétcseszni.
33/44 anonim válasza:
33: Képzelem, miket írnál.
Amúgy meg, ha nem akarod szétcseszni, akkor minek említed? A kérdés az, hogy a covid alatt milyen szokásaid változtak meg. Nem pedig az, hogy milyen vészjósló dolgokat vízionálsz a közeljövőre, meg hogy milyen konteókban hiszel.
34/44 anonim válasza:
#34 Lemertem volna fogadni, hogy csak kötekedni akarsz, azt meg ugye nyíltan a jó, mert mostaztán megaszontad nekem a többi felhasználó láttára. Meg is tapsoljunk esetleg, amiért indokolatlanul belekötsz egy random vadidegenbe, egy anonim fórumon? Igen, a kérdés az volt, hogy milyen szokásaim változtak meg. Ehhez kapcsolódik, hogy kiélvezem az életet, amíg engedik élni. Én kérek elnézést, hogy mertem válaszolni.. 🤦♀️
35/44 anonim válasza:
35: Egy ilyen választ adva tudhattad, hogy egyesekben provokáló hatást válthat ki. Ez kb. olyan, mintha valaki azt írná, hogy élvezi az életet, mert pár éven belül úgyis itt a gyilkos aszteroida.
36/44 anonim válasza:
#36 Ez csak annak provokálás, aki ideggyenge és túl sok benne a feszültség, amit így vezet le. Normális ember nem esik neki a másik válaszolónak, akkor sem, ha nem tetszik, amit írt. Minden jót.
37/44 anonim válasza:
37: Én nem estem neked, csak arra akartam rávilágítani, hogy egyéni hiedelelmeket, balsejtelmeket nem kellene úgy beállítani, mint egyértelmű, racionális tényeket.
38/44 anonim válasza:
#38 Haver, hagyj már békén a hülyeségeiddel. Te konteózol le olyan dolgokat, amiről a parlamentek, tv, rádió, hivatalos konferenciák stb nyíltan beszélnek. Akkor meg mit vétettem? Nem én élek barlangban..
39/44 anonim válasza:
39: Sehol nem beszélnek olyanról, hogy már csak pár évig hagyják élni a polgárokat, utána elnyomó diktatúra jön. De lehet, hogy csak én vagyok figyelmetlen.
40/44 anonim válasza:
#40 Hát, akkor egyértelműen te vagy figyelmetlen. Ezért kellett engem leteremteni? Írtam, ha beszélgetni szeretnél róla, írj rám nyugodtan privátban. Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!