Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miben változtatta meg a...

Miben változtatta meg a szokásaitokat a Covid időszak?

Figyelt kérdés
Ha változott valami akkor mi az?

2023. jan. 30. 10:22
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
42%
Abban változott, hogy mivel simán lehet tudni a következő évek lefolyását, így jobban kiélvezem a maradék kis életem, amíg még lehet. Pl. Többet járok túrázni, barlangászni, vagy csak simán ki a természetbe. Feltölt energiával.
2023. jan. 30. 12:17
 22/44 anonim ***** válasza:
71%
Jobban elkényelmesedtem. A lezárások ideje alatt nem nagyon mentünk sehova, csak a környéken a boltba, gyógyszertárba vagy kicsit sétálni, de többnyire otthon ültem. Ha egy nap több program is van és túl sok mindent kell csinálnom, akkor már megterhelőnek érzem, pedig korábban sima ügy volt, hogy egész nap rohangálok ide-oda.
2023. jan. 30. 12:42
 23/44 anonim ***** válasza:
47%

megtanultam hogy senkiben nem lehet megbízni, aki irodában dolgozik/segget növeszt, mert benyalnak minden felülről jövő hülyeséget, és akkor sem számítasz nekik, ha amúgy a lányuk vagy. nincs jogorvoslat, nincs segítség, nincs semmi, ha irodistáék nem tetszik hogy dolgozni szeretnél, akkor nem fogsz dolgozni, lehet éhen dögleni. szokásilag: még többet spórolok, és még többet dolgozok, most, amikor lehet, hogy felkészült legyek a következő hisztikére, még messzebbről elkerülöm az összes orvost és egyéb hisztigépet, nem találkozom a családommal, mert rettegő zombikhoz még mindig nincs energiám, nem olvasok újságot, mert minek, és nem járok szavazni, úgyis csak ugyanannak a társaságnak a különbözően tálalt hülyeségei közül lehet választani.

szerencsére szociális életem továbbra is van, talán kicsit több házibulin és rejtett helyen jártam, mint előtte, de ha most terrorizmusnak minősítik a kávézóba járást, mi mást tudnék csinálni?

2023. jan. 30. 13:14
 24/44 anonim ***** válasza:
52%
24 Mennyire igazad van.A hisztigépeket és a negatív riogatásos híreket én is kerülöm mert nem érdekel és nem tartok igényt erre a butaságra ami csak arról szól hogy minél jobban rettegj.Háborű is erről semmi másról.Jól teszed ha kizárod a rossz dolgokat amik csak hátráltatnak.Az a baj hogy nagyon kevés a hozzánk hasonló ember.
2023. jan. 30. 13:31
 25/44 anonim ***** válasza:
73%
Semmiben
2023. jan. 30. 14:03
 26/44 anonim ***** válasza:
79%
Előtte munka után kikapcsolódásként csak úgy buszoztam a városban: ma már nem.
2023. jan. 30. 16:58
 27/44 anonim ***** válasza:
61%
Miért húztátok le 23ast? 100%-ban a kérdésre válaszolt!
2023. jan. 30. 23:48
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
Semmiben az égvilágon. Már előtte is itthonról melóztam, előtte is extrém introvertált voltam, csak akkor mentme ki ha boltba kellett menni, szóval gyakorlatilag nem változott semmi.
2023. jan. 31. 01:37
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
Covid elott a munkatarsaimmal/haverjaimmal heti 5* egyutt edzettunk melo elott. Bezart a hely, melot kelett valtani es kondiba se nagyon lehetett jarni. Igy megszunt veluk a szoros kapcs. Az uj hely full mas kozosseg (ebben is sok a jo csak mas) Azota csak heti 3at tudok edzeni es egyedul jarok. Nekem kozponti szerepbe volt a sport sok evig ugyhogy eleg nagy valtozas
2023. jan. 31. 09:57
 30/44 anonim ***** válasza:
95%
Nem mertem előre tervezni, honapokkal későbbre datált programokról álmodozni. De úgy fél éve már visszaálltam erre pszichésen.
2023. febr. 1. 12:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!