Miben változtatta meg a szokásaitokat a Covid időszak?
megtanultam hogy senkiben nem lehet megbízni, aki irodában dolgozik/segget növeszt, mert benyalnak minden felülről jövő hülyeséget, és akkor sem számítasz nekik, ha amúgy a lányuk vagy. nincs jogorvoslat, nincs segítség, nincs semmi, ha irodistáék nem tetszik hogy dolgozni szeretnél, akkor nem fogsz dolgozni, lehet éhen dögleni. szokásilag: még többet spórolok, és még többet dolgozok, most, amikor lehet, hogy felkészült legyek a következő hisztikére, még messzebbről elkerülöm az összes orvost és egyéb hisztigépet, nem találkozom a családommal, mert rettegő zombikhoz még mindig nincs energiám, nem olvasok újságot, mert minek, és nem járok szavazni, úgyis csak ugyanannak a társaságnak a különbözően tálalt hülyeségei közül lehet választani.
szerencsére szociális életem továbbra is van, talán kicsit több házibulin és rejtett helyen jártam, mint előtte, de ha most terrorizmusnak minősítik a kávézóba járást, mi mást tudnék csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!