Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi idő nektek egy stressze...

Mennyi idő nektek egy stresszes időszak után regenerálódni?

Figyelt kérdés

Az egész május stresszes volt munkahelyi ügyek miatt, és elkezdtem egy új továbbképzést is. Most, hogy a munkahelyen csitultak a kedélyek, és már semmi más dolgom nem lenne, csak a nyaralásunkat tervezgetni, ugyanolyan idegesnek és fáradtnak érzem magam, mint eddig.

Ti hogyan tudtok regenerálódni és nektek mennyi időbe telik?

2022. máj. 17. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Úgy érzem, egyre tovább tart...

De persze attól is függ, hogy mennyi ideig és mekkora stresszt kell eltűrni, meg hogy utána mennyire sikerül rendszeresen kipihenni magamat.

2022. máj. 17. 10:56
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Az egész május? Épp csak a fele telt el... Mióta tart a "most"? Egy-két napja?
2022. máj. 17. 10:57
 3/7 anonim ***** válasza:
36%

Ej ha.. más meg évek óta folyamatos stresszben van, és meg nyaralni sem tud elmenni szintén hosszú évek óta.

Ezen a fenti mondaton gondolkodj el. Remélem segít átértékelni ezt a nehéz időszakodat és kicsit jobb lesz így már a kedved.

Legyen további szép napod!

2022. máj. 17. 11:03
 4/7 anonim ***** válasza:
40%

"más meg évek óta folyamatos stresszben van, és meg nyaralni sem tud elmenni szintén hosszú évek óta"

Ej ha.. másnak meg háború dúlta szét az életét, megjárta a koncentrációs táborokat, évtizedek óta folyamatos stresszben van, és még egy szabad hétvégéje sincs szintén hosszú évek óta.

Ezen a fenti mondaton gondolkodj el. Remélem segít átértékelni ezt a nehéz időszakodat és kicsit jobb lesz így már a kedved.

Legyen további szép napod!

...

2022. máj. 17. 11:44
 5/7 anonim ***** válasza:
23%
Mást meg máglyán égettek el élve boszorkányper miatt, meg az őskorban kardfogú tigris marcangolt szét!
2022. máj. 17. 11:47
 6/7 A kérdező kommentje:

Májusban volt egy nagyobb átszervezés cégen belül, néhányan más pozícióba kerültek, egy nagyon kedves kollégám pedig felmondott, akivel már majdnem 6 éve együtt dolgoztam. Én is más feladatkört kaptam, nagyobb felelősséggel, a továbbképzés végén pedig egy céges vizsgát is le kellett tenni, szóval emiatt volt stresszes eddig a május. Most már kezdi mindenki megszokni az új helyzetet, alkalmazkodni, az idegesség viszont megmaradt ugyanúgy.

Persze, tudom, hogy sokaknak nincs lehetőségük nyaralni, nem akartam hálátlannak tűnni ezzel, de attól, hogy mások nehezebb helyzetben vannak, nekem még nem lesz könnyebb.

2022. máj. 17. 19:27
 7/7 anonim ***** válasza:
61%

"Mást meg máglyán égettek el élve boszorkányper miatt, meg az őskorban kardfogú tigris marcangolt szét!"

Igen, erről van szó.

2022. máj. 17. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!