Hogyan jellemeznétek a 21. századot?
Mit gondoltok erről az időszakról?
Milyennek látjátok?
Eddigi legnagyobb beke, elfogadas es jolet idoszaka az emberiseg tortenelme alatt, nagy elektrotechnikai fejlodes mellett.
Aztan majd meglatjuk, lesz-e ennel jobb. Vagyis, nem mi, az utodaink latjak majd. De gondolom lesz.
Szerintem qva jo dolgunk van. A kenyelmes kanapemrol irok, szabadnapom alatt, ugy, hogy nem kenyszeritettek hazassagba bele, azt tehetek kb a testemmel amit akarok, egy okostelefonrol potyogok, es a ferjem szamitogepezik,l mellettem, nem pedig haboruban van. Most ebedeltunk, finom volt, es tudom, ha beteg lennek, nagy esellyel kapnek gyogymodot.
Az egyetlen kor ahol relatíve világbéke van, az egyenlőség korszaka, és talán a történelemnélküliség korszaka most kezdődik el.
Nem igazán van a 21 században olyan komoly esemény, ami igazán izgathatná a jövő generációit.
Pár elmaradott ország belharcán, és elnökváltásokon kívül mást nemigazán tudnék mondani, talán a szeptember 11-ei terrortámadást még igen.
2-es nem mondott hülyeséget.
3-as hááát... Én inkább úgy mondanám hogy anno nem így képzeltem el a jövőt.
Nézzük meg az iskolázotság, vagy az analfabétizmus arányát a XXI században, és bármely másik korban.
A mostani század áll minden statisztika szerint a legjobban.
#3 sorold fel az összes szempontot, és mutasrá egyenként ahol a világ pusztul azon szempont szerint.
Mindenkorban van egy apokalipszis várás kultusz, de semmi erre okot adó dolog nincs a XXI században.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!