Milyen alvási szokásaitok vannak?
Kemény, vagy puha párnán szerettek aludni?
Hason, oldalt, vagy háton fekve?
A matracom se nem túl kemény, se nem túl puha, egyik végletet se szeretem. A párnám memóriahabos és az a verzió, aminek a felső felén van egy "hullám", egy mélyedés a fejnek. Szinte mindig a jobb oldalamon alszom, néha hason, háton viszont soha, azt nem szeretem.
Viszonylag későn, éjfél körül szoktam lefeküdni és egész gyorsan, hacsak nincs valami amin nagyon agyalok. Van két macskánk, párom néha szokta mondani, hogy hajnalban rohangáltak, de amíg nem vernek le semmit és nem lépnek rám, jellemzően átalszom ezeket is.
Ahogy tudok.
Memoriapárnák meg gyógypárnák jól jönnének mert zero nyakizmom van nem tartja a fejem semmi(több évtizede számitogep elott ülve dolgozom), egy hirtelen mozdulattol leesne a fejem, eltörne a nyaki gerincem is.
De még ma se bírtam rávenni magam arra hogy ennyiket kiadjak gyógypárnákra amilyen árakat látok.
Így van egy kam szivacs párnám azon egy pluss téli díszpárna amin hópelyhek vannak és ajándékba kaptam és nem puha aludni, néha fáj itt ott a koponyám, de forgolódom.
A matracomat(rugós)az ággyal együtt használtan vettem, na és szoval a matrac árak végleg betették a kaput es nem veszek újat.
A rugókat szoktam kerülgetni forgások közben mert kiérzem, és itt is be van süppedve.
Így javarészt forgolódom. Oldalasan elalszok mert telózom közben, vagy háton mint a koporsóban, aztán fordulok át aztán hason azt se tudom hogy melyik pózban szoktam felébredni. Folyamatos a hátfájásom de úgy megszoktam már hogy néha nem is érzem mert nem figyelek már rá. Derékfájásra meg vettem azt a gerinctarto valamit magamra kell tekernem.
Nemcsak az ágyból az egész albérletes életből is elegem van. Nekem tehetetlenség az egész.
De évek alatt eddig egy barátom se vett ide vagy nekem semmi hasznosat. A pasik simán elalszanak így, nem érdekli őket semmi.
6 *De évek alatt eddig egy barátom se vett ide vagy nekem semmi hasznosat. A pasik simán elalszanak így, nem érdekli őket semmi.*
Vegyél magadnak, azért van a fizetésed. Már rég megoldódna a problémád, ha nem mástól várnád a fizetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!