Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen alvási szokásaitok vannak?

Milyen alvási szokásaitok vannak?

Figyelt kérdés

Kemény, vagy puha párnán szerettek aludni?

Hason, oldalt, vagy háton fekve?

2024. jan. 5. 20:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
Keményebb ágy és nagyon sok párna, általában oldalt alszom, viszont mostanában nagyon sokszor vannak rémálmaim és szarul is alszom.
2024. jan. 5. 20:26
 2/17 anonim válasza:
100%
Anatómiai párna (memóriahabos), ha tervezetten nem otthon alszom viszem magammal, csak a saját párnámon tudok jókat aludni. Mindig hason fekve alszom. Kereken 7 órát próbálok aludni. 6:00 kelésnél 22:30-kor ágyban vagyok.
2024. jan. 5. 20:30
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Közepes méretű, félkemény párna, keményebb ágy. Vékony takaró, télen is, nagyon hamar túlmelegszem. Rengeteget forgolódok, mindenféle pozícióban alszom és csak egyedül tudok igazán jól aludni. Csendben, sötétben szeretek elaludni (ilyenkor pár perc kell csak), nem szeretem, ha megy valami a háttérben.
2024. jan. 5. 20:34
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

A matracom se nem túl kemény, se nem túl puha, egyik végletet se szeretem. A párnám memóriahabos és az a verzió, aminek a felső felén van egy "hullám", egy mélyedés a fejnek. Szinte mindig a jobb oldalamon alszom, néha hason, háton viszont soha, azt nem szeretem.

Viszonylag későn, éjfél körül szoktam lefeküdni és egész gyorsan, hacsak nincs valami amin nagyon agyalok. Van két macskánk, párom néha szokta mondani, hogy hajnalban rohangáltak, de amíg nem vernek le semmit és nem lépnek rám, jellemzően átalszom ezeket is.

2024. jan. 5. 20:41
 5/17 A kérdező kommentje:
Sose tudtam hason aludni. :)
2024. jan. 5. 20:56
 6/17 anonim ***** válasza:
66%

Ahogy tudok.

Memoriapárnák meg gyógypárnák jól jönnének mert zero nyakizmom van nem tartja a fejem semmi(több évtizede számitogep elott ülve dolgozom), egy hirtelen mozdulattol leesne a fejem, eltörne a nyaki gerincem is.

De még ma se bírtam rávenni magam arra hogy ennyiket kiadjak gyógypárnákra amilyen árakat látok.

Így van egy kam szivacs párnám azon egy pluss téli díszpárna amin hópelyhek vannak és ajándékba kaptam és nem puha aludni, néha fáj itt ott a koponyám, de forgolódom.

A matracomat(rugós)az ággyal együtt használtan vettem, na és szoval a matrac árak végleg betették a kaput es nem veszek újat.

A rugókat szoktam kerülgetni forgások közben mert kiérzem, és itt is be van süppedve.

Így javarészt forgolódom. Oldalasan elalszok mert telózom közben, vagy háton mint a koporsóban, aztán fordulok át aztán hason azt se tudom hogy melyik pózban szoktam felébredni. Folyamatos a hátfájásom de úgy megszoktam már hogy néha nem is érzem mert nem figyelek már rá. Derékfájásra meg vettem azt a gerinctarto valamit magamra kell tekernem.

Nemcsak az ágyból az egész albérletes életből is elegem van. Nekem tehetetlenség az egész.

De évek alatt eddig egy barátom se vett ide vagy nekem semmi hasznosat. A pasik simán elalszanak így, nem érdekli őket semmi.

2024. jan. 5. 20:58
 7/17 anonim ***** válasza:
Csak is oldalt:D
2024. jan. 5. 21:21
 8/17 anonim ***** válasza:
51%

6 *De évek alatt eddig egy barátom se vett ide vagy nekem semmi hasznosat. A pasik simán elalszanak így, nem érdekli őket semmi.*

Vegyél magadnak, azért van a fizetésed. Már rég megoldódna a problémád, ha nem mástól várnád a fizetést.

2024. jan. 5. 21:23
 9/17 anonim ***** válasza:
74%
Bármikor megkérdezik ezt tőlem, nem szokták elhinni... Takaró és párna nélkül kemény matracon. Barátnőmet nem zavarja, és legalább nincs harc hogy kié a takaró. Az egyedüli dolog amit meg kellett szoknia hogy nincs összebújás meg ölelkezés. Ha alszok, engem ne fogdosson senki. És mindig oldalt szeretek aludni, hason baromi kényelmetlen már fél perc után is. De hát nem vagyunk egyformák, mindenkinek megvan a saját preferanciája
2024. jan. 5. 22:16
 10/17 anonim ***** válasza:
43%
Nyilván én vettem eddig is mindent 8. Ök semmit.
2024. jan. 5. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!