Miért van minden néninek egyenfrizurája és egyentestalkata?
1# mindenképpen elhizik egy nő idősebb korára?
Én nagyon nem szeretnék🥺
Ez azért durva általánosítás...
Módusznak elfogadom...
Abba gondolj bele, hogy akik most "nénik", azok kb 1950-es években vagy korábban születtek. Akkor ugye más volt az értékrend mind a külső, mind a belső vonatkozásában.
Az, hogy változott körülöttük a világ, nem azt jelenti, hogy ők a világgal együtt változtak. Sok "néni" nem vette fel ezt a világkorcsosulási trendet és sztem ha 20%-ban változtak fiatalkoruk óta. Emiatt a régi szokásokat tartják, pl ezt.
Valamiért pl. a japán idős hölgyek nem elhízottak.. Nem kell azzal jönni, hogy az ott van.
A magyaroknak rossz az étkezési és mozgási kultúrája. Ennyi a magyarázat.
És, de kívánságműsor!
"nagymamám feleannyit sem eszik, mint én, mégis 40 kilóval nehezebb…"
És az a kis adag vajon hány kalória? És hány kalóriát éget el egy nap? Lehet, hogy egész nap csak fekszik nagymamád, vagy csak minimálisat mozog. Így persze, hogy elhízott, mert többet eszik, mint amennyit eléget.
A halál után is nő még a haj,ne vicceljunk már...nem kötelező levágni..
Igen,az anyagcsere lassabb és kevesebb kaloria is elég lenne,sportolni is lehet bármennyi evesen.nincs igényük kinézni kicsit is vonzoan?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!