Ha nem létezne internet, okosteló, mikkel foglalnátok le magatokat?
Azzal amivel most is, amikor épp nem sorozatokat nézek neten.:)
Szeretem a jó könyveket, imádok olvasni.:)
Mikor még fiatal voltam, és nem volt netünk ( általános iskola és a középiskola első évei) , már akkor is szerettem olvasni. Amíg az osztálytársaim discóba meg házibulikra jártak és ittak, én inkább belemerültem egy-egy jó könyvbe.
+ A férjemmel van 2 kiskutyánk is, velük is szeretek szabadidőmben foglalkozni. És persze közös programjaink is vannak.
Könyvek, rajzolás, kb ez a kettő volt gyerekkoromban ami techinka mentes program. (Már amikor nagyobb voltam.) Olvasni most is szoktam, de már csak alvás előtt, nem úgy, mint 10-12 évesen hogy feküdtem suli után a szőnyegen valami aktuális regénnyel :)
Most próbálom csökkenteni az értelmetlen online lógást, csak nehéz visszarázódni és megtalálni az izgalmat a lassabb dolgokban is.
Ez amit írsz mondjuk érdekes, mert én a környezetemben (család, barátok) nem vettem észre hogy az internet miatt kevesebbet kirándulnának, edzenének, vagy találkozgatnának másokkal. Tény hogy otthon családon belül jóval kevesebb a közös időtöltés (együtt filmnézés, társasjátékozás, sakkozás), de ettől még az átlagembernek x óra után már elege szokott lenni a képernyő bámulásából és inkább elszakad a nettől. Kivéve a durván játékfüggőket, azoknak manapság katasztrófa az életvitelük, a régi játékokat legalább ki lehetett végezni pár nap alatt, a maiak viszont végtelenített gamer élményt kínálnak az internetnek "köszönhetően".
Hát azért a nintendós mariót nem. :D
Ám tetszenek a válaszok, ezeket ma is lehetne tenni net és teló nélkül,nem tudom kinél mi az akadálya.
Ugye a telót ki is lehet kapcsolni. :)
kert, hazimunka, munka, baratok, csalad
ahogy irta valaki többet elnek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!