Attól függ, ha én adok keretet az életemnek általában betartom, de hagyjok időt is hozzá( az idővel vannak problémáim:'D).
Ha munkahelyről van szó általában betartom, de van aminek nem látom értelmét.
Ha idegen/ismerős szab szabályokat mit csináljak másképp azt nem szeretem. Otthon szabályok nekem sosem voltak semennyire sem voltam bekorlátozva, de mivel jókislány szerepbe voltam nem is kellett. De feladat és munkamegosztás sem volt. Általában azon versengtek otthon ki csinálja meg a feladatot állandóan azt hallottam hogy az egyik aszony mondja a másiknak, hogy hagyj majd én megcsinálom,de miért mosogattál el. Képesek voltak munka után ilyeneken vitázni. Attól függetlenül időszakonként sokszor segítettem anyumnak házimunkába, panírozni vagy sütni otthon, mert így legalább tudtam vele tölteni időt. Mert, ha itthon volt akkor is sokszor csak dolgozott vagy tv-zett.
Ja új helyen a kereteket szeretem ha vannak. De ha valamit megszokok kialakítok akkor azt nem szeretem, ha beleszólnak főleg akkor nem ha én úgy jónak látom.
Ha elveszett vagyok akkor igénylem a segítséget. (Akár emberhez is)
Rugalmasan kezelem őket.
Nem is szerettem munkahelyeken sem a merev szabályokat. Ma már egyéni vállalkozó vagyok, és nagyon tetszik az a szabadság, amit ez ad.
Viszont az olyan szabályokat, amik mások életének tiszteletben tartására vonatkoznak, azokat nagyon komolyan veszem. Pl. hogy nem szemetelek, vagy hogy nem tartok fel indokolatlanul másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!