Ha nem létezne internet, okosteló, mikkel foglalnátok le magatokat?
Valszeg többet élnék, több tapasztalot szereznék, hiszen nyilván az ismerőseimmel nem lenne lehetőségünk a neten dumálni. Plusz új ismerősöket sem tudnék szerezni a neten, hanem csak úgy, ha elhagyom a lakást.....
Szerintem több motivációm lenne alkotni is, hiszen nem lennének közösségi média oldalak (a gyk-t is ide értem) ahol ki tudom fejezni a gondolataimat. Sokkal inkább bele kéne vetnem magam az írásba vagy a kézműves hobbijaimba amiket jelenleg hanyagolok, mert sokszor, amikor hulla fáradt vagyok, könnyebb a telefont nyomkodni, mint azokkal foglalkozni.
És én is több hagyományos médiát fogyasztanék, ahogy itt már többen is írták. Könyvek, filmek, stb.
6. Nálunk nuku volt, csak anyám Jimmy kazetta gyűjteményét lehetett hallgatni :D minden más a szomszéd 100 decibelen bőgetett rádiójából hallatszott át. De később amikor már volt cd, rajzolás közben metalt hallgattam :D bár most is csak most netről.
Úgy összességében ha nem volna net, akkor a hiányzó dolgokat kellene máshonnan pótolnom, így tuti hogy több ismeretterjesztő könyvet és újságot olvasnék, mert ilyesmit neten nézek mióta van. És igen a zenét akkor discmanről, mint boldogult tinikoromban, lenne azért fílingje.
A legtöbb embernek a zenehallgatás szerintem nem önálló szabadidős tevékenység volt hanem háttér. Meg hát a 80-as évek közepe táján megjelentek a műholdas csatornák ahonnan folyamatosan dőltek a videoklipek, na azt sokat bámultuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!