Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha nem létezne internet,...

Ha nem létezne internet, okosteló, mikkel foglalnátok le magatokat?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 21. 20:20
1 2 3
 1/23 Metionin ***** válasza:
94%
Amivel internet és okosteló előtt, könyvekkel. Bár mostanság is sokat olvasok.
2024. ápr. 21. 20:22
 2/23 anonim ***** válasza:
93%
Sokat olvasnék, mai napig is sokat olvasok. Talán többször mennék ki a szabadba.
2024. ápr. 21. 20:25
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Szintén olvasás, 1-2 ismerőssel többet beszélgetnék, a szüleimnek aktívabban segítenék.
2024. ápr. 21. 20:30
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Olvasnék, filmeznék. Régen is ezeket csináltam. Sajnos most a teló tényleg nagyoj be tud szippantani.
2024. ápr. 21. 20:35
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Az internet előtti időkben ha épp otthon voltam, akkor sportot vagy filmeket néztem, esetleg újságokat olvastam (könyveket nem annyira).
2024. ápr. 21. 20:43
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
És a zenehallgatás az nálatok mind nuku volt? Vagy tiltott? Mert a zenét valamiért senki sem írta eddig. 😀
2024. ápr. 21. 20:50
 7/23 anonim ***** válasza:
88%

Valszeg többet élnék, több tapasztalot szereznék, hiszen nyilván az ismerőseimmel nem lenne lehetőségünk a neten dumálni. Plusz új ismerősöket sem tudnék szerezni a neten, hanem csak úgy, ha elhagyom a lakást.....

Szerintem több motivációm lenne alkotni is, hiszen nem lennének közösségi média oldalak (a gyk-t is ide értem) ahol ki tudom fejezni a gondolataimat. Sokkal inkább bele kéne vetnem magam az írásba vagy a kézműves hobbijaimba amiket jelenleg hanyagolok, mert sokszor, amikor hulla fáradt vagyok, könnyebb a telefont nyomkodni, mint azokkal foglalkozni.

És én is több hagyományos médiát fogyasztanék, ahogy itt már többen is írták. Könyvek, filmek, stb.

2024. ápr. 21. 20:53
 8/23 Metionin ***** válasza:

6. Nálunk nuku volt, csak anyám Jimmy kazetta gyűjteményét lehetett hallgatni :D minden más a szomszéd 100 decibelen bőgetett rádiójából hallatszott át. De később amikor már volt cd, rajzolás közben metalt hallgattam :D bár most is csak most netről.

Úgy összességében ha nem volna net, akkor a hiányzó dolgokat kellene máshonnan pótolnom, így tuti hogy több ismeretterjesztő könyvet és újságot olvasnék, mert ilyesmit neten nézek mióta van. És igen a zenét akkor discmanről, mint boldogult tinikoromban, lenne azért fílingje.

2024. ápr. 21. 20:56
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb embernek a zenehallgatás szerintem nem önálló szabadidős tevékenység volt hanem háttér. Meg hát a 80-as évek közepe táján megjelentek a műholdas csatornák ahonnan folyamatosan dőltek a videoklipek, na azt sokat bámultuk.

2024. ápr. 21. 21:05
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld el, hogy én 1978-ban születtem, szóval egészen sokáig így éltem! És tádámm - nem sorvadtam el az unalomtól! :D Triviálisan nyilván olvasás, zenehallgatás, TV nézés, kistiniként sokat hímeztem, kézműveskedtem, gyöngyöt fűztem, később pedig minden egyéb, ami ma is létezik és emberek csinálják a valós térben egymással, én is szoktam (társasozás, kártyázás, kutyával foglalkozás, séta, kirándulás, mozi, színház, kiállítások, buli, koncert, zenés szórakozóhely, étterem, kocsma stbstbstb.).
2024. ápr. 21. 23:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!