Titeket is zavar, ha a párotok megy dolgozni, de te nem és felébredsz rá?
Na ez most ciki xd
Kiderül hogy még sem mindig a nőnek van igaza 😂 a kérdező egy elmebeteg
Az a baj, hogy te nem érvelsz.
Aki érvel, az E/1 személyben beszél a saját érzéseiről, szükségleteiről.
Te csak degradálsz, személyeskedsz és bárkire aki nő, kivetíted ezt a férfigyűlölő feminista dolgot.
Én elhiszem, hogy jelenleg egy mélyponton vagy, de ha a sérelmeid ellenére megpróbálnál szívvel kommunikálni, vissza is azt kaphatnád.
A nők otthon vannak, a pasi dolgozik. Valójában a normális ez lenne. Épp elég dolga van egy nőnek a háztartással. Takarítás, főzés, mosás, bevásárlás, gyereknevelés, logisztika, ügyintézés. Igen, ezeket a férfiak is ugyanúgy el tudják végezni, ha akarnák, de a legtöbb férfi szintén azt látta otthon, hogy az anyja megszakad a házimunkában, csak a seggem látszott a konyhában, és azt hiszik felnőve, hogy minden nőnél ez a normális.
Ha a nő ugyanúgy keressen pénzt, járon el 8-10-12 órában melózni, akkor a munkát fele-fele arányban kell megosztani.
Ha ez nem megy, akkor mindkét fél tegyen bele összegett és fogadjanak fel takarítónőt. Ez a vin-vin helyzet.
Linkeld már el a KHS hivatalos adatát a 99%-ról, ha már ennyit hivatkozol rá.
Komolyan megpróbáltad másnak kiadni magadat a #45-ös válaszodban? Nekem tényleg elküldted, de azt is olyan tárgymezővel, hogy "Idiota", "Butavagy". Ha sértegetsz valakit, legalább tanuld meg a helyesírás alapjait, jó?
Nem zavar, hogy letiltottam, hogy ne tudj zaklatni privátban? :)
Akkor hogy tudom folytatni? :) Mutasd miket írogatok neked még? 😃 amúgy Ja a 45 komment is a tied. Így ír, hogy buta vagy. Aztán én kezdtem 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!