Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket is zavar, ha a párotok...

Titeket is zavar, ha a párotok megy dolgozni, de te nem és felébredsz rá?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy a párod fel kel, mert megy dolgozni, de te aznap nem, és a párod mikor te aludnál tovább, neki áll a szobába ruhát keresni meg mászkál össze vissza. Titeket zavar?

#reggel #ébredés #hangoskodás #Munkába indulás
ápr. 21. 17:11
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
68%
Továbbra is várom a screenshot-okat és a statisztikát. Ne privátban kérdezgesd, hogy tényleg érdekelnek-e, hanem küldd őket.
ápr. 21. 18:57
 22/40 anonim ***** válasza:
48%

Na ez most ciki xd

Kiderül hogy még sem mindig a nőnek van igaza 😂 a kérdező egy elmebeteg

ápr. 21. 19:00
 23/40 anonim ***** válasza:
42%
Ezek nem képernyőképek, illetve a statisztika továbbra sincs jelen.
ápr. 21. 19:02
 24/40 anonim ***** válasza:
A ksh gondolom hazudik és csak a noktdolgoznak a férfiak otthon ülnek mi? 😂😂😂😂 Vicc ek is rossz
ápr. 21. 19:02
 25/40 anonim ***** válasza:
44%

Az a baj, hogy te nem érvelsz.

Aki érvel, az E/1 személyben beszél a saját érzéseiről, szükségleteiről.

Te csak degradálsz, személyeskedsz és bárkire aki nő, kivetíted ezt a férfigyűlölő feminista dolgot.

Én elhiszem, hogy jelenleg egy mélyponton vagy, de ha a sérelmeid ellenére megpróbálnál szívvel kommunikálni, vissza is azt kaphatnád.

A nők otthon vannak, a pasi dolgozik. Valójában a normális ez lenne. Épp elég dolga van egy nőnek a háztartással. Takarítás, főzés, mosás, bevásárlás, gyereknevelés, logisztika, ügyintézés. Igen, ezeket a férfiak is ugyanúgy el tudják végezni, ha akarnák, de a legtöbb férfi szintén azt látta otthon, hogy az anyja megszakad a házimunkában, csak a seggem látszott a konyhában, és azt hiszik felnőve, hogy minden nőnél ez a normális.

Ha a nő ugyanúgy keressen pénzt, járon el 8-10-12 órában melózni, akkor a munkát fele-fele arányban kell megosztani.

Ha ez nem megy, akkor mindkét fél tegyen bele összegett és fogadjanak fel takarítónőt. Ez a vin-vin helyzet.

ápr. 21. 19:03
 26/40 A kérdező kommentje:
Annyira borzasztó igaz, ha kórházi berkekben így beszélnek? :) Megmondanád, hogy melyik része a fenyegetés, mert a végén nehogy én jelentselek fel rágalmazásért. :)
ápr. 21. 19:03
 27/40 A kérdező kommentje:
Mekkora buli van a kérdés alatt. 😃
ápr. 21. 19:08
 28/40 anonim ***** válasza:

Linkeld már el a KHS hivatalos adatát a 99%-ról, ha már ennyit hivatkozol rá.

Komolyan megpróbáltad másnak kiadni magadat a #45-ös válaszodban? Nekem tényleg elküldted, de azt is olyan tárgymezővel, hogy "Idiota", "Butavagy". Ha sértegetsz valakit, legalább tanuld meg a helyesírás alapjait, jó?

ápr. 21. 19:09
 29/40 A kérdező kommentje:

Nem zavar, hogy letiltottam, hogy ne tudj zaklatni privátban? :)

Akkor hogy tudom folytatni? :) Mutasd miket írogatok neked még? 😃 amúgy Ja a 45 komment is a tied. Így ír, hogy buta vagy. Aztán én kezdtem 😃

ápr. 21. 19:11
 30/40 anonim ***** válasza:
Ha én vagyok a 45 akkor írj rá 😂 az összeset írj rá aki szerinted én vagsok és látod a nevüket, ennyire buta nem lehet még egy nő sem :)
ápr. 21. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!