Miért zavar ennyire embereket az, hogy nem iszom alkoholt?
Másfél éve nem iszom, lefogytam, edzek, egészségesen élek. Nem preventálom magam körül a dolgokat, nem is feltétlenül várom el, hogy családi rendezvényen például legyen nekem külön kaja (megeszek én bármit egyszer egyszer), szóval ennyi.
Na de most jön a család, ki vannak akadva a távolabbi rokonok, főleg az alkoholisták, már néha ott tartanak, hogy meleg vagyok (persze, van feleségem és három gyerekem), mert nem alkoholizálok soha. Nagyon zavaró, ráadásul nem értem, miért jó ez nekik.
Hmm.
Sose értettem miért kell bármilyen összejövetelen inni.
Az én családomban/társasági körömben pont az alkohol fogyasztás lenne a gáz.
“meleg vagyok (…), mert nem alkoholizálok soha. ”
Klasszikus rendőrvicc a logikáról:
- Tudod te, mi a logika? - kérdi a rendőr a társától.
- Micsoda?
- Na majd megmagyarázom. Van neked akváriumod?
- Van...
- Ebből logikusan következik, hogy te szereted az állatokat. így van?
- így.
- Ebből pedig logikusan következik hogy szereted a természetet, a jó életet, a nőket. Igaz?
- Igaz.
- Na látod, ez a logika!
Másnap a felvilágosított rendőr odalép egy kollégájához.
- Tudod te, mi az a logika?
- Nem én.
- Na akkor elmagyarázom. Mondd, Sanyi van neked akváriumod?
- Nincs.
- Na látod! Akkor logikus, hogy b**i vagy!
Mert fejlődésre, empátiára képtelen primitív emberek. Rosszul vannak szocializálva.
Ez nem fog változni.
Azért zavarja őket, mert ők maguk rossz állapotban vannak mentálisan.
Szíve mélyén - ha bevallja magának, ha nem - minden dohányos, alkoholista, drogfüggő vágyik a normális életre.
Ugyanakkor könyebb sz@rozni azt, aki elérte, mint utána csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!