Titeket is zavar, ha a párotok megy dolgozni, de te nem és felébredsz rá?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy a párod fel kel, mert megy dolgozni, de te aznap nem, és a párod mikor te aludnál tovább, neki áll a szobába ruhát keresni meg mászkál össze vissza. Titeket zavar?ápr. 21. 17:11
11/40 anonim válasza:
Van most itt az oldalon egy frusztrált majom, épp most írt ki kérdést, hogy miért van egyre több férfigyűlölő nő. Le kell kaksizni. Beteg a feje.
Hogy válaszokat is kapj azért, engem nem zavar, mert visszaalszom, ha még fáradt vagyok. Ha nem tudok visszaaludni, akkor valószínűleg elég volt a pihenés.
Ha téged zavar ez, akkor neked kell változtatni. Készítsétek ki este a ruháit, menjetek azonos időben lefeküdni.
12/40 anonim válasza:
Ezt a 99%-ot honnan vetted? Tudnál statisztikát mutatni róla?
13/40 A kérdező kommentje:
Igen, láttam, hogy kiírta a kérdését. 😃 én jót nevettem, hogy ennyire ki van az emberünk, hogy kérdés is született róla. 😊
ápr. 21. 18:44
14/40 A kérdező kommentje:
Kicsit fusztrált szegény. Buta, nem kell valóban foglalkozni vele.
ápr. 21. 18:45
15/40 A kérdező kommentje:
És mellesleg nem fenyegetett senki senkit. :) nyugodtan be lehet ide küldeni az üzeneteket, ő irt rám és kezdett degradálni. Levele témája is így kezdődik: Buta vagy.
ápr. 21. 18:48
16/40 A kérdező kommentje:
Igen te vagy. :) Már mondtuk menj innen, de te csak tolod. Kérdést is ki írsz. És nem vagy fusztrált… hmmm :)
ápr. 21. 18:49
17/40 anonim válasza:
Várom a nem-létező screenshot-okat, illetve a hivatalos statisztikát a 99%-ról.
18/40 A kérdező kommentje:
Itt alapvető problémák vannak. A kérdés abszolút nem a nemek kilétéről szól. Te vagy az egyetlen, aki ezen lovagol. Többszöri kérésre sem tudsz le állni. Neked nem édes mindegy ki a nő és ki a férfi? Szerintem neked nincs párod, azért vagy ennyire fusztrált. Ennyire vérre menni egy kérdésben 😃 hát, inkább nem mondok semmit 😃
ápr. 21. 18:53
19/40 anonim válasza:
De ahhoz, hogy látszon a női neve, először válaszolnia kellett neked. Vajon mire válaszolt, amire te szóltál, hogy látszik a női neve?
20/40 A kérdező kommentje:
33/33
Ott pont! 😊 bizony, bizony. Senki nem kérte, hogy irogasson privatban és bizonyítsa az állítását, mert azon kívül, hogy lejáratja magát és nem a kérdésre válaszol, semmi értelme.
ápr. 21. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!