Mikor fertőztök, az zavar titeket?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy látják a tüneteket rajtatok, és h zavar e hogy fertőztök másokat ilyenkor. Tudom nem lehet ezzel mit tenni ilyenkor.márc. 17. 17:57
1/25 anonim válasza:
Igen, zavar. Ilyenkor ha lehet, nem is megyek sehova, de ha nagyon fontos, ekkor maszkot teszek magamra.
2/25 anonim válasza:
Igen, ha ilyen van otthon maradok. Nemcsak covid, akármi. Nem lehet tudni, hogy esetleg a mellettem buszon utazónak milyen állapotban van az immunrendszere. Lehet, hogy ami nekem csak egy hét kellemetlenség itthon, az másnak kórházi kezelés, vagy rosszabb.
3/25 anonim válasza:
Tobb, mint zavar. Elkerulom a fertozes eselyet.
El is varnam viszont, de az sosem garantalt.
4/25 anonim válasza:
A lepontozók egyébként milyen válaszra várnak?
"Nem, engem nem zavar és nem érdekel, ha elfertőzök másokat. Az sem érdekel, ha a makacsságom kórházba juttat másokat, csak nekem legyen jó.?"
Mi lenne az elfogadható számotokra?
5/25 anonim válasza:
Értelmes ember nem csinál ügyet egy kis semmi fertőzésből.
7/25 anonim válasza:
Nem megyek közösségbe, nem látogatok családot ha fertőzök, nem is értem a kérdést. Most nyilván nem arról van szó, hogy kicsit náthás vagyok, vagy köhögök néhányat napközben, de ha fosul vagyok akkor otthon maradok a seggemen.
8/25 anonim válasza:
5-ös: Terhes, immunproblémái vannak, rákos, most esett át egy többhetes fertőzésen, csecsemője van otthon... soroljam még, "értelmeském"?
9/25 anonim válasza:
8-as: a saját egészségéért MINDENKI MAGA FELEL, "értelmeském".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!