Ha elvileg az a természetes szelekció lényege, hogy az életrevaló emberek génjei mennek tovább, akkor miért a jobban szituáltakra jellemző a gyermektelenség?
Mert a társadalom működéséhez sok hülye kell, akik fogyasztanak.
A buta, emberekből lesznek a szolgák, akik szaporodnak, fogyasztanak.
Szerintem a természetes szelekció nem azt jelenti hogy valaki jobban szituált (jobban kereső, okosabb) a másiknál.
A természetes szelekció inkább az egyed fizikai (testi) tulajdonságaira vonatkozik. Pl én is és apám is inzulinnal kezelt cukorbetegek vagyunk fiatal korunk óta. Na ha a természetes szelekciót nézzük, akkor mi "selejtnek" számítunk, mert nem vagyunk életképesek. Értsd inzulin nélkül már rég kipurcantunk volna.
Valószínű kérdező, az általad látott "értelmiségi, jobban kereső" emberkék nem a jéghegy csúcsai, hovatovább nem kevés defekttel rendelkezhetnek, számos mérnök, fizikus, feltaláló, stb van olyan, akik legyártottak min 4-5 gyereket.
De az ilyen ultraliberális nézeteket valló, antiszociális, nem munkára nevelt, kötelességtudat nélküli egyének valószínű jobb, ha nem szaporodnak sosem.
17#
Mondjuk szerintem a belterjességük pont nem segít azon, hogy fizikailag milyenek. Itt BP-n még elmegy, de amiket látok néha a neten, falusi romákat, hát, max 1-2 generáció, hogy megjelenjenek a félkarú, hatfülű deformált korcsok akiket régen cirkuszban mutogattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!