Mivel lehet egy nagyon enyhe autista kedvében járni? (Aki hétköznapi embernek tűnik és csak apróságokban derül ki)
Figyelt kérdés
2024. márc. 31. 12:55
61/67 anonim válasza:
Az "és" kifejezés egy mellérendelő szószerkezetet sugall ebben az esetben. Istenem, hogy nekem miért kell mindent külön elmagyaráznom?
62/67 A kérdező kommentje:
Sugallatok nem kell magyarázni az vagy úgy van vagy nem
2024. ápr. 21. 16:36
63/67 A kérdező kommentje:
Ugyanez igaz a feltételezésre is. Nem mondasz vele semmit.
2024. ápr. 21. 16:37
64/67 anonim válasza:
Kérdező, közben rájöttél, hogyan lehet egy autista kedvében járni?
65/67 anonim válasza:
Szerintem érthető a "sugall" kifejezés
Sajnálom, hogy nem akarsz választ, lehet, hogy lehetett volna neked válaszolni...
66/67 anonim válasza:
"Ugyanez igaz a feltételezésre is. Nem mondasz vele semmit.". A szóhasználattal alapján feltételeztem. De tessék, autista hozzátartozóinak rendelkezők. Arra mit mondasz?
67/67 anonim válasza:
Szóhasználattal helyett szóhasználat és hozzátartozóinak helyett hozzátartozókkal (autocorrect).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!