Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lájkolnivaló és éljenezniva...

Mi lájkolnivaló és éljeneznivaló van azon hogy valaki a face oldalára feltölt egy szép egzotikus hely képét ahol sose járt és sose fog járni és amit a netről lopott le?

Figyelt kérdés

Kolleganő.

Nagy munkái közepette (mert csak ő dolgozik a cégnél senki más-mondja ő...) feltesz a face oldalára egy egzotikus hely képét (Bali sziget stb...) ahol ugyebár ő sose járt és kispénzű lúzerként nem is fog soha az életben.

És lájkok sokaságát kapja meg hozzászólások tömkelegét hogy ügyes vagy édi vagy ez igen stb....... de voltaképp mire is?

Hogy lelopott a netről egy képet? És feltette? Erre? mi ebben a teljesítmény ami bármi „vállveregetést“ is érdemel?

Mert még ha ott járt volna... de nem járt és soha nem is fog.

2023. ápr. 26. 08:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%

Figyelj, nekem is sokszor van facebook borítóként ilyen szép tájkép beállítva, mert tetszik, csodálatosnak tartom és jó érzéssel tölt el, ha rá nézhetek. Nem tudom, hogy te milyen ember vagy, hogy ilyen nulla szintű értelmi és érzelmi intelligenciával rendelkezel, hogy neked még az is fáj, ha valaki kitesz egy szép tájépet az oldalára.

És attól, hogy valaki kispénzű, még nem kéne lúzernek titulálnod, mert mi van, ha hónapok óta spórol egy ilyen utazásra és lehet, hogy nyáron, hopp, el is fog menni egy ilyenre, csak nem jelenti be az ilyenek miatt, mint te.

Nem kell ahhoz kőgazdagnak lenni, hogy valaki eljusson Balira.

2023. ápr. 26. 08:59
 2/14 anonim válasza:
7%

" hogy neked még az is fáj, ha valaki kitesz egy szép tájépet az oldalára."

de nem is ez volt a kérdező kérdése. Tán el kéne olvasni mit kérdez!

2023. ápr. 26. 09:02
 3/14 anonim ***** válasza:
82%

De, a kérdezőnek az is fáj, hogy valaki kitesz egy ilyen képet, azon meg egyszerűen felháborodik, ha valakik like-olják, mert talán fel se merül benne, hogy másnak is ugyanúgy tetszik az a kép.

De nem baj, kezet foghatsz a kérdezővel. Ja, és a kérdező pedig nem jós, nem látnok, hogy kijelentse, hogy valaki sose fog eljutni egy ilyen helyre. Lehet, hogy ő sose fog, mert nem tesz meg érte mindent, csak irigykedik, de az meg az ő sara.

2023. ápr. 26. 09:05
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, neked most a képfeltöltővel van bajod, vagy a lájkolókkal?
2023. ápr. 26. 09:06
 5/14 anonim ***** válasza:
87%

Én komolyan szánlak téged.

Még ha felszínes dolog is lenne, ő legalább a pozitív dologra koncentrál, Te meg azon kattogsz, ki mit tesz fel az oldalára, és abból kiindulva elmondod minden sz*rnak.

És megkérdezed, lájkolnivaló-e. Hány éves vagy, 10, hogy még meg kell mondani neked, mit kellene érezned? Vagy neked ennyire a lájk jelenti a zsinórmértéket, ez alapján értékeled a saját teljesítményedet, az életedet, és ingerli az igazságérzetedet, hogy más több lájkot kap valamire, ami mögött nincs teljesítmény?

Csak ismételni tudom magam: szánlak téged.

2023. ápr. 26. 09:09
 6/14 anonim válasza:
8%

"eked most a képfeltöltővel van bajod, vagy a lájkolókkal?"

Újra leírom: TÁN el kéne olvasni a kérdést.

2023. ápr. 26. 09:09
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
#6: most győzködheted a válaszolókat akárhány fiókon keresztül, a kérdés egy baromság. Az, hogy ki mit lájkol, teljesen random, nem igazodik objektív mércéhez. Innentől az egész kérdés öncélú, üres puffogás csupán.
2023. ápr. 26. 09:12
 8/14 anonim ***** válasza:
17%

:D

Ugye nem baj, hogy a 4-es választ teljesen más írta és nem én, akinek címezni akartad, újra? :D :D

2023. ápr. 26. 09:14
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

6. "Újra leírom: TÁN el kéne olvasni a kérdést."

Elolvastam! Így kezdi: "Mi lájkolni és éljeneznivaló van azon..."

Itt egyértelműen a lájkolókat szólítja meg, hogy minek lájkolják. A leírásban meg végig a feltöltőt szapulja, hogy az milyen nyomi.

Szóval nem, még mindig nem értem.

2023. ápr. 26. 09:23
 10/14 anonim ***** válasza:
Lehet azt hiszik, hogy járt ott, azért kommentelnek ilyeneket
2023. ápr. 26. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!