Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én nem szerettem iskolába...

Csak én nem szerettem iskolába járni?

Figyelt kérdés
Emlékszem elsős voltam, az asztal alá bújtam mert nagyanyám megakart verni amiért nem akartam iskolába menni, meg nagyon sokszor megjátszottam azt, hogy beteg vagyok. Egyszer reggel beleharaptam a kezembe, és azt hazudtam, hogy meharapot a kutya, a tanító néni meg másnap jól leszidott. És sokszor krétát ettem, és rá egy hétre magass lázam lett, szurit kaptam egy hétig.
2023. aug. 5. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
A közoktatást minden normális gyerek utálja.
2023. aug. 5. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én szerettem.
2023. aug. 5. 23:34
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Én még most is szeretek suliba járni.
2023. aug. 6. 04:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Utáltam, levett az életről, pedig jó tanuló voltam. Teljesen lemerített, hogy napi 6-7 órát töltsek olyan emberekkel egy légtérben, akiket nem én választottam be az életembe. (Az egyetemet viszont imádtam.)
2023. aug. 6. 06:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Az emberek/diakok nem a sulit szeretik amikor leirjak hogy szerettek, hanem hogy ott voltak a haverok akikkel kiprobaltak gimiben az elso marijuanat.
2023. aug. 6. 09:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem minden gyerek utálta a sulit ezért vagy azért. Ez persze nem egyenlő azzal, hogy akkor a tanulást is utálta.

Én speciel kimondottan utáltam bent ülni órákat feleslegesen és értelmetlen dolgokat hallgatni, aminek soha nem vettem azóta se hasznát. Jó tudom, kinek mi fontos. Nekem a költőkről való filozofálgatás soha nem volt prioritás, ellenben rohadtul kötelező volt. Bezzeg a tényleg fontos dolgokról soha nem tanítottak annyit, és úgy ahogy kellett volna. Lehet ha másik közegben, egy jobb iskolában tanultam volna most más ember lennék. Lehet orvos vagy kutató, vagy mérnök vagy ilyesmi. De én sajnos annyira rossz közegbe jártam (értem ez alatt a tanárokat meg az iskola színvonalát), hogy konkrétan továbbtanuláskor nekem nem volt semmi ambícióm, mert az osztályfőnököm is csak belém rúgni tudott, ahelyett hogy támogató oktató lett volna.

Utólag azt érzem, hogy egy magántanár otthon oktatás sokkal inkább előnyömre vàlt volna. Igaz sokba kerül, de asszem itthon nem is lehet csak úgy magántanulóvá válni, komoly indok kell hozzá.

Szóval összefoglalva, nagyon nagyon utáltam a sulit, hogy kötelező ott ülni, hallgatni valamit, ami felesleges, elmegy az egész fiatalkorod a tanteremben és miért…

2023. aug. 6. 09:33
 7/8 anonim ***** válasza:
A szeptembert szerettem, meg egy-két bulis iskolanapot, de amúgy a hátam közepére sem kívántam a kötelező rutint, mint ahogy most se! :)
2023. aug. 7. 10:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Alsóban nem szerettem, mert borzasztóan rossz ofőnk volt először. Felsőben viszont imádtam, az osztály is szépen összekovácsolódott, egytől-egyik remek tanáraink voltak, jól is éreztem magam, alig tudnék rossz dolgot kiemelni.

Gimi határeset volt, az egyetem pedig messze vitte a prímet; az volt a legjobb, csak sajnálom, hogy belerondított a Covid..

2023. aug. 15. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!