Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mivel lehet egy nagyon enyhe...

Mivel lehet egy nagyon enyhe autista kedvében járni? (Aki hétköznapi embernek tűnik és csak apróságokban derül ki)

Figyelt kérdés
2024. márc. 31. 12:55
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 A kérdező kommentje:
"jellemző'
2024. ápr. 21. 10:34
 52/67 anonim válasza:
Imádom, hogy az alapfogalom szó jelentésével sem vagy tisztában, de történetesen az általad tévesen alapfogalomként titulált "jellemző" KIFEJEZÉSSEL/FOGALOMMAL tisztában vagyok. Ellenben meghatároztad, hogy ez másnak ne jelentsen semmit. Barátom, én eddig próbáltam cukorkás, unikornisos, rózsaszínű gumimaci lenni veled, de hadd mondjam ki ILYEN DOLOG NINCS. NINCS. NINCS. Nagyon kérem Schafranek, ne szórakoztasson engem ilyen rejtélyekkel (az idézet nem pontos)! Ha valakinek a kedvében akarsz járni, akkor, először is, neked kell kitaláltak, hogy téged kedveljen, és ne az internetet, de ha nincs ötleted, akkor írd körül, és úgy kérj segítséget! MINT AUTISTA mondom neked (ha ezt sem fogadod el, akkor tulajdonképpen már csak trollkodásként értelmezhető a viselkedésed), hogy nincs olyan dolog, amit alles zusammen kedvelnek, és történetesen, ha valaki olyan dolgot ír, ami rá pont nem jellemző, de az autisták nagy részére igen, az megint nem segítség. Viszont olyan dolog BIZTOSAN nincs, amit CSAK az autisták szeretnek.
2024. ápr. 21. 12:23
 53/67 anonim válasza:
*Kitaláltak helyett kitalálni, csak az autocorrect átjavította*.
2024. ápr. 21. 12:24
 54/67 A kérdező kommentje:
Ha tisztában lennél akkor nem írtad volna azt amit.
2024. ápr. 21. 12:43
 55/67 anonim válasza:
DE AZ NEM EGY ALAPFOGALOM. Egyébként, segítséget még mindig nem akarsz annyira, hogy megossz az ismerősödről bármilyen infót. És a többi dolgot amit írtam nem nagyon vetted észre.
2024. ápr. 21. 12:54
 56/67 A kérdező kommentje:
Általános iskola alsó tagozat, úgyhogy alapfogalom.
2024. ápr. 21. 16:04
 57/67 A kérdező kommentje:

Nem segítséget akarok, hanem választ, olyanoktól akik tudják azt.

A kérdésre nem válaszoló trollok hülyeségei nem érdekelnek.

2024. ápr. 21. 16:05
 58/67 anonim válasza:

Ennyi erővel az összes főnév, határozószó, számnak, ige, névmás, stb. alapfogalom. Alapfogalmak témán belül vannak. Pl. Futball: passz, mélység, szélesség, stb.

Segítség=válasz, azért ehhez nem kell túl sok ész. Előttem kb. 40-en mondták el, hogy miért nem lehet erre a kérdésre válaszolni, köztük autista hozzátartozóinak rendelkezők és feltételezem, hogy szakemberek is.

2024. ápr. 21. 16:09
 59/67 anonim válasza:
"Ha egy adott elméletet meghatározunk, előbb megkülönböztetünk néhány, nekünk azonnal érthetőnek tűnő kifejezést, e kifejezéseket alap- vagy nem definiált fogalmaknak nevezzük, és ezeket jelentésük magyarázata nélkül használjuk. Ekkor azon elvet érvényesítjük, hogy az elmélet más kifejezéseit nem használjuk, kivéve, ha jelentését előbb az alap- és a korábban megismert fogalmakkal meg nem magyaráztuk. A fogalom jelentését meghatározó mondat a definíció…"
2024. ápr. 21. 16:12
 60/67 A kérdező kommentje:
Nem attól lesz valaki szakember hogy autista vagy hogy autista rokona van. De ez a feltételezésed elárult és megmagyarázott sokmindent.
2024. ápr. 21. 16:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!