Hogyan lehetne jelenteni a BKK-nak vagy busztársaságnak ha az ügyintéző reggel szinte soha nincs a helyén hogy ne védhesse ki olyanokkal hogy pisilni ment?
Rendszeresen nem tudok reggelente buszjegyet venni(az induló állomás mellett van az iroda)mert nem egyszer nincs ott az ügyfélszolgálatos a helyén reggel amikor mindenki indul suliba/munkába.
De olyanokkal védekezik hogy wc re kell mennie.
Nem egyszer késtem le buszt vagy nem egyszer kell máshol jegyet vennem mert nem látják el a munkájukat megfelelően.
Egyszerűen nem ülnek a pultban.
A jegyértékesítés pedig nem haszonszerzési tevékenység igazábol tehát a busztársaságoknak mindegy az mekkora a forgalmuk vagy hol vásárolnak az emberek, tehát nem érdekeltek abban hogy ott üljön a dolgozó, és tömeges "felkelés" sincs, mert nyilván én pattogok csak ezen mindenki más simán elücsörög a váróban míg kegyeskedik jönni az ügyfélszolgálatos, vagy vesznek jegyet máshol. Tehát èrvelési stratégiákat gyűjtök.
De nekem meg olyan az egész mintha pl reggel bemenne a boltba vki es soha nem lenne pénztáros, vagy elmész orvoshoz es nincs ott az orvos soha, nem egy reggel játszák el azt hogy nincsenek a helyükön. Nyitvatartás pedig 6 tól van.
Akkor szerintem ez azért van, mert mikor meglátnak, direkt kimennek pisilni. Nekem is volt olyan vevőm, aki következett a sorban, de én még elpakoltam szépen a pénzt, az otthagyott blokkokat összeszedtem, kidobtam, összerendeztem a pultot, mielőtt kiszolgáltam. Kicsit várt. Igen, a normális vevőkörnyezetre fogtam. Ne a retekben szolgáljam már ki, hát benne van a szerződésben.
😉
Nem miattam. Mivel még kedves is vagyok pont ez miatt hogyblegyen màr szives jegyet adni a baromja. Külön kedveskedni kell pl boltokban is penztárosokkal csak hogy kiszolgáljon es elvégezte a munkáját.
Nem velem van a baja hanem szimplán azzal hogy embereknek jegyet kell kiadnia.
15 leirtam már az első kommentemtol kezdve irogatom hogy veszek máshol nyilván!
Nem ez a kérdés hogy uristen gyalog járjak e munkaba mert nem kapok jegyet sehol!
"olyan mintha szandekosan nem lenne a helyén abban az időintervallumban mikor megyek"
Persze, már az utca elején van egy figyelő ember, aki leadja a drótot, hogy te jössz, és gyorsan mindenki elpucol 😂
Vedd már meg online a bérleted te szerencsétlen.
Te szerencsétlen. Kb hússzor leirtam hogy veszek máshol, es nem ez a kérdes!
Hanem üljön ott munkaidőben a nyomorultja és vehessek jegyet.
Ne nekem kelljen már megoldani az ő hanyagságát, hogy nem dolgozik. Oldja meg a busztársaság. Nem az én feladatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!