Miért van az, hogy mindig azok vannak a legjobban megsértődve, akik a legbunkòbbak?
Itt a GYK-n is és a facebook csoportokban ha egy nagyon bunkó hozzászòlás alá odaìrom az illető viselkedèsèről a véleményem, mèg ő van megsértődve, holott pont, hogy ő volt az, aki beleállt a másikba vagy akár belém a negatív kommentjèvel.
Ha meg ki merem osztani őt, akkor meg még jelent is.
Pl. itt is volt rá példa nem is egyszer a GYK-n.
Bunkòzni azt szabad másoknak, de ha megvédem magam vagy, esetleg kiàllok mások mellett, akkor az az illetőnek már máris baj.
Személyiségzavar, leginkább a nárcisztikus. Hatalmas EGO, ahogy 9 írja.
Követek csendben egy face-s csoportot, és olvasom, hogy tömegével miket írnak az emberek. Már annyira bántalmazottnak érzik magukat, hogy nem veszik észre, másról se szól a napjuk, az életük, csak a folyamatos mások alázásáról, bántalmazásáról.
Próbáltam 1x a másik oldal mellett kicsit kiállni, hát kaptam vagy 1000 dühös fejet, meg lehordtak több százan. És még csak csúnyán se beszéltem, erre meg akartak késelni, feljelenteni, megkeresni, adjam ki a címem, stb.
Szóval hatalmas EGO, meg extra igazságérzet. Ezek kéz a kézben járnak. És az egoizmus, mint olyan, hordozza magával a nárcisztikus személyiségzavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!