Az miért van,hogy a legbunkóbb embert bántják akkor az sír meg sajnáltatja magát?
Ezek a bunkó emberek egy ördögi körben vannak benne.
Bunkón viselkednek, ezért mindenki utálja őket. Tudja, hogy mindenki utálja őt, ezért bunkón viselkedik másokkal. Kör bezárt.
Nem védeni akarom őket, mert nagyon gonoszak tudnak lenni az emberrel, de ez náluk egy tipikus védekezési mechanizmus. Attól mert bunkó, úgy érzi nyeregben van és dominál mások felett. Lehet hogy nem így van, és mindenki hülyének nézi, de ez nekik egy megnyugvást ad, hogy "kiosztottam, beszóltam, én vagyok a király".
Na de ha neki szólnak be: na, akkor kiütöd a nyeregből. Nem érti, hogy miért sült el visszájára a dolog, miközben ő bunkó, ő utál mindenkit, hogy lehet az, hogy őt megsértették, és meg is bántották? Ilyen nem létezhet. Összezavarodik, és sírni kezd, vagy fele olyan sérelemre sokkal durvább válaszreakciót produkál. Utóbbi két dolog egyénfüggő. Lányok általában sírni kezdenek, fiúk pedig a kérést is követelésnek/sértésnek veszik, egy kedves tanácsot pedig aljas kritikának vélnek, amit meg kell torolni valahogy.
Ez ilyen. Nekik egy pszichoterápia segítene a legjobban, dehát hogyan is vennék igénybe, ha számukra ez a természetes? Nem ismerik fel, hogy gond van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!