Miért van az, hogy szinte mindig az játssza a fejét/sajnáltatja magát/parázik, akinek a legkevésbé sem lenne oka rá?
Figyelt kérdés
Ez arról jutott eszembe, hogy nézegettem az "S.Oszkár, egyetemista" néven ismert fb-os egyetemi mém oldalt - ahol az egyetemisták különböző megpróbáltatásairól posztolnak mémeket pl.: bukás/csúszás stb. - és az összes olyan egyetemista ismerősöm lájkolja ezeket, akiktől nagyon távol áll ez a fajta felfogás és olyan stréberek, hogy sosem buktak meg és időben szerzik meg a diplomájukat. Nem vagyok kíváncsi az olyan kommentekre, hogy "téged ez mit izgat", mert ez igenis képmutatás. Vagy pl. mindig az mondja, hogy tuti megbukik, aki utána 5-öst ír. Az izgul a legjobban, aki utána a legmagabiztosabban adja elő pl. a prezentációt. És sok más példát lehetne hozni nemcsak a tanulás világából. Például sajnáltatja magát, hogy mennyit dolgozik/keres aztán alig dolgozik 8 órát és kap nettó min. 300k-t. Vagy panaszkodik, hogy nincs egy normális pasi és milyen nehéz a társkeresés miközben úgy válogat a pasik között, mintha csak egy webshop-ból vásárolna, ahol sok tucat paraméter alapján lehet szűrni. Ti is utáljátok az ilyen embereket, akik folyton játsszák a fejüket miközben semmi okuk sem lenne rá.2018. márc. 27. 23:11
1/1 anonim válasza:
Jaj én is ismerek jó párat.
Amikor vizsgáztunk, tényleg azok bizonygatták, hogy nem tudnak semmit, akik utána jó jegyeket kaptak. De körülbelül vért izzadva bizonygatták, meg siránkoztak, szorongatva a jegyzeteiket. Aztán " Hú szerencsém volt, ötöst kaptam, hihihi". :D
Vagy az a rokonom, aki havonta pár napot dolgozik, az anyja viszi be dolgozni autóval és folyamatosan panaszkodik a kemény melóra, meg munkával kapcsolatos mémeket oszt meg.
Engem is idegesít ez a jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!