Szerintetek melyik üzletláncban a legbunkóbbak az alkalmazottak?
Figyelt kérdés
Nyilván általánosságban, kivétel lehet.
Lehet az élelmiszer, vegyi bolt, ruha, gyorsétterem, kicsi-nagy hely.
Miért?
2022. aug. 23. 12:24
2/12 mantis religiosa válasza:
A Lidl-ben a boltvezetők elég pökhendiek. Az alkalmazottakkal úgy általában sehol nincs gond.
3/12 anonim válasza:
Coop, spar.
Meg a drogériás biztonsági őrök.
5/12 anonim válasza:
Kispesten TESCO Expressz, komolyan mondom, olyan mintha oda szándékosan csak súlyosan degenerált antiszociális elcseszetteket vennének fel.
8/12 anonim válasza:
Spar, ott flegmák a pultosok is és a pénztárosok is, köszönni még egyet sem hallottam.
10/12 anonim válasza:
Penny. Dolgoztam ott, és pokoli. Három napot bírtam ki.
De a Tesco sem a legjobb a hely. Meg a faluban, ahol most épp dolgozom van egy CBA, itt is van egy hülye középkorú nő, aki mindig csak kötekszik mindenkivel, meg húzgàlja a száját, köszönni nem tud, dobálja a cuccaid, stb.
Amiben eddig még sose csalódtam: Ecofamily
Ott mindegy, hogy az országban hol mentem be a boltba, mindenhol olyan kedves volt az összes alkalmazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!