Csak én érzem magam cikisen alkalmazottként?
Pár napja bementem az első álom munkahelyemre, ahol körbevezetett a főnök. Megállt egy ponton, ahol a családfán bemutatotta a dolgozókat. És mikor kimondta "csúnyán mondva, dolgozók" (vagy vmi hasonló volt) én most vissza emlékezve elégé szégyenlem magam.
Belegondolva, h mi dolgozunk és körülöttön járkálnak a felettesek. Én is közéjük akarok kerülni, de előtte vagy 10 évig alkalmazoti munka vár rám.
Ti miért nem érzitek cikinek?
Konkrétan másnak dolgozunk, jóval kevesebb pénzért, mint amennyit a munkánk megérdemel.
Mielott gyereket vallalsz azelott is tedd majd fel magadnak ezt a kerdest: Miert csinalunk nekik rabszolgakat?
Cikinek tartjatok hogy dolgoztok azert mert tobbet er a munkatok mint amennyit kaptok erte?
Azt nem erzitek cikinek amikor megveszitek a markas ruhakat, az ilyen-olyan ekszereket, parfumoket meg xy felesleges dolgokat?
Olcson dolgoztatjak az embereket, ti pedig joizuen visszaadjatok a megkeresett penzt mindenfele szarokra amik ideiglenes par napon at tarto boldogsagot okoznak es meg csak fel sem tunik. Ezt nevezik sikeres agymosasnak.
"másnak dolgozunk, jóval kevesebb pénzért, mint amennyit a munkánk megérdemel"
Hát el kell menni vállalkozni. De ahhoz kell egy kis kurázsi is, meg kreativitás, meg kockázatvállalás, meg ilyenek. Na, ha ezek hiányoznak belőled, hát emiatt ér kevesebbet a heti ténykedésd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!