Miert csak az az elfogadott, hogy meghazasodni, gyerekeket csinalni, alkalmazottkent dolgozni (akar vezetokent is, de fizetesert, tovabbi fonokoknek stb), lakast vagy hazat venni hitelre, es felretenni oregkorra, nyugdijra?
Igaz, hogy legtöbben ezt a peldat latjak, emiatt sokan igy tervezik, ill. jobb hijan pl. hitelre tudjak megvenni a hazat. Kerdes, kiknek ez az elfogadott? Sztem nem. Pl. 40 evesen több egykori oszt.tarsam egyedülallo es mind2 egykori legjobb baratnöm gyermektelen, en elfogadom öket es ök is egymast, nem ertem, ki nem fogadja el? Nem lehet, hogy csak Te erzed igy, azaz pont magad nem fogadod el??
Szerintem regebben, de meg az en gyerekkoromban tenyleg Volt a kis falvakban olyan közhangulat, hogy megvetette azokat, akik kilogtak a sorbol. Nagymamam fiatal koraban nem Volt elfogadott pl. a valas, hazassagon kivüli gyermek (1950-es evekben), az en gyerekkoromban mar csak kis falvakban az öregek között fordult elö emiatt megvetes, de altalanosan nem elfogadottnak mar akkor Sem szamitott. Sztem. (En kis faluban nöttem fel.) De hogy ma?! Nem tartom valoszinünek, de persze mindenkinek mas a velemenye, igy ma is vannak, akik nem fogadjak el, aki nem a leirtakat csinalja.
azért már nem így megy,mert aki mo-n hitelt mer felvenni házra az utóbbi évek bank ügyeinek tükrében az szellemi fogyatékos.
amúgy meg azért érzed ezt,mert megfelelési kényszeres vagy igen valószínűleg.
ezért mások véleményének tükrében ítéled meg magad.
nincsen saját iránytűd ami pontosan mutatja neked,hogy mit kell tenned.
a másik dolog a vitaképességed.
te a feldobott témát figyeled,nem magát a szituációt ezért tudnak leoltani a pitsába.
a téma tök mindegy,a párbeszéd irányításának a megtartása a lényeg.
aki megtartja és ki tudja zökkenteni a vitapartnerét az győz.
Azt azért nem értem, hogy valaki félretesz a nyugdíjra, közben meg hitelt vesz fel, lakásra vagy kocsira.
A kettő üti egymást.
Korán reggel hogy pörögsz!Irigyellek.
Igazad van is meg nem is.Biológiailag a legoptimálisabb az lenne ha a nő 25éves koráig a 2gyereket megszülné.A 3.ik 4.ik opcionális.A pasi kora megegyezés tárgya.
Ez a dolgok rendje a kihalás ellen,ami a hitel meg a sz@ar fizetés nélkül tök rendben is lenne.
Az meg hogy basz@tat a rokonság meg egyes ismerősök sajnos elég tipikus.Mondjuk amikor az először jöttem haza 2hónap után külföldről a 2havi fizetéssel a zsebemben páran összetörpültek de a többi is bekussolt.Pedig akkor még egyedül voltam.
Csak szólok hogy a nyugdíjrendszer meg fog szűnni 2050ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!