Szerintetek melyik üzletláncban a legbunkóbbak az alkalmazottak?
Figyelt kérdés
Nyilván általánosságban, kivétel lehet.
Lehet az élelmiszer, vegyi bolt, ruha, gyorsétterem, kicsi-nagy hely.
Miért?
2022. aug. 23. 12:24
11/12 anonim válasza:
Aldiban a "sima" mindenesek között csak pár flegma van, viszont szürke ruhás főnökhelyettesek borzalmasak.
Nálunk a Spar is borzalmas, köszönni alig tudnak.
Viszont összességében a Coop a befutó. Tökmindegy, hogy Somogy vagy Komárom-Esztergom megy, az is ritka, hogy a kasszás visszaköszön.
12/12 anonim válasza:
Sztem ez függ a helytől is. A budapesti Coopokkal nekem csak negatív tapasztalatom volt, Debrecenben viszont az az egy Coop, ahol megfordultam, nagyon kellemes csalódás volt... mondjuk a legdurvább bp-i Coop, ahol voltam, azóta bezárt. Azon kívül Reállal voltak és CBA-val voltak eddig a legnagyobb gondjaim, a SPAR meg nagyon lutri. Legjobb Aldi és Lidl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!