Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy mindig...

Miért van az, hogy mindig azok vannak a legjobban megsértődve, akik a legbunkòbbak?

Figyelt kérdés

Itt a GYK-n is és a facebook csoportokban ha egy nagyon bunkó hozzászòlás alá odaìrom az illető viselkedèsèről a véleményem, mèg ő van megsértődve, holott pont, hogy ő volt az, aki beleállt a másikba vagy akár belém a negatív kommentjèvel.

Ha meg ki merem osztani őt, akkor meg még jelent is.

Pl. itt is volt rá példa nem is egyszer a GYK-n.

Bunkòzni azt szabad másoknak, de ha megvédem magam vagy, esetleg kiàllok mások mellett, akkor az az illetőnek már máris baj.

#Bunkòk.
2024. márc. 12. 02:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%

Jaj ezt úgy bírom. Válaszolok egy kérdésre egy kicsit nyersebben, szigorúan mellőzve minden személyeskedést, erre jönnek nekem azzal, hogy milyen bunkó fsz vagyok. Az lehet h bunkó fsz vagyok, de ha csak ebbe tudnak belekötni, az azt jelenti, hogy a válasz, legyen akár negatív, igenis releváns, sőt magukra ismertek benne olyannyira, hogy mivel a válaszban belekötni nem tudnak, belekötnek a személyembe.

Nagyon sokan megsértődnek minden szaron, ami nem fér bele a világnézetükbe, vagy sokan csak teljesen ostobák és egyszerűen informálatlanok, de az igazság, valóság nem érdekli őket, mert sérül a hópihe lelkük. Múltkor lepontoztak és beszóltak, mert azt mertem írni egy válaszolónak, hogy rosszak az infói, a haszonélvezeti jog a tulajdonosjog felett áll, erre elkezd anyázni, holott nekem volt igazam.

2024. márc. 12. 03:07
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
A reakciód ékes példája annak, amit írtam.
2024. márc. 12. 04:18
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Ennyit tudnak. Ha nem tudnak érvelni, jön a személyeskedés.
2024. márc. 12. 05:04
 4/15 anonim ***** válasza:
73%

Nekem is feltűnt hogy mindig azoknak a legnagyobb a pofája akiknek nincs igaza és még melléjük is állnak.

Mikozben meg a google is kidobná ha rákeresnének hogy baromságot fújnak.

Mindig a bunko barmoknak van a legnagyobb arca.

Ez kapcsolatban is igy van. Pl a bántalmazók orditanak ütnek vernek ölik a másikat, miközben ők maguk az ütnivalók nem a másik.

2024. márc. 12. 06:18
 5/15 anonim ***** válasza:
* és a gyk-n is ez megy.
2024. márc. 12. 06:19
 6/15 anonim ***** válasza:
93%

Minél kisebb valaki IQ-ja annál nagyobb a hangja.

Van erről egy rajz is, az üres elme ordít, a gondolatokkal teli hallgat.

2024. márc. 12. 06:34
 7/15 anonim ***** válasza:
66%

"sokan csak teljesen ostobák és egyszerűen informálatlanok, de az igazság, valóság nem érdekli őket, mert sérül a hópihe lelkük"

Megjegyzem: ha így írod le a véleményed, akkor nem teljesül, hogy "kicsit nyersebben, szigorúan mellőzve minden személyeskedést", mivel ez nettó személyeskedés.

Amúgy kérdező, az első hozzászóló és maga a kérdésed nagyjából meg is válaszolja a kérdést. Az egyes sem érzi magát tiszteletlennek, csak "kicsit nyersebbnek", és azért sértődik meg, amikor visszaszólsz, mert jogtalannak tartja. Mivel pedig csak annak szólsz vissza, aki megbántott, más aligha sértődhetne meg. Ez nem ellentmondás, hanem kb magától értetődik.

2024. márc. 12. 06:56
 8/15 anonim ***** válasza:
51%

Az 1. Válaszoló teljesen korrekt válaszára mièrt reagáltál így kérdező?

Talán fáj az igazság?

2024. márc. 12. 07:00
 9/15 anonim ***** válasza:
96%
Az egó miatt van. A hatalmas egó okozza a bunkóságot, a jogosultságtudatot mások bántására, alázására. Viszont az egó nagyon törékeny, a legkisebb bántásra bevérzik, ezért ezek az emberek egyben a legsértődékenyebbek és legsérülékenyebbek is. Ez azért jó, mert két bántó szóval már le tudod őket fegyverezni és a figyelmüket a saját egójuk megvédésére irányítani mások b.szogatása helyett. Valójában a nagypofájú, bántalmazó emberek pontosan ezért olyan védtelen, sebezhető és kiszolgáltatott lények. Csak merni kell odaszúrni nekik.
2024. márc. 12. 07:09
 10/15 anonim ***** válasza:
Eleve ugy védik a saját egójukat hogy másokat bántanak utolsó.
2024. márc. 12. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!