Mi az oka annak, hogy a Számítástechnika kategóriában vannak a legbunkóbb válaszolók?
Figyelt kérdés
Sok kategóriában tettem már fel kérdéseket, és igen, mindenhol akadnak bunkó, rosszindulatú, frusztrált válaszolók, de a Számítástechnika kategóriában szinte csak olyanok vannak. Ha meg is válaszolják a kérdést (bár általában úgy, hogy egy "láma" semmit sem fog érteni belőle, nem lesz tőle okosabb), mindig tesznek valami sértő, lenéző megjegyzést.2023. jan. 29. 18:00
1/15 anonim válasza:
Az informatiusok mindenki más felett állnak.
2/15 anonim válasza:
Minden kategóriában vannak bunkók. Én szoktam néha oda válaszolgatni, de egyáltalán nem fedeztem fel ilyet, hogy ott sokkal bunkóbbak lennének.
3/15 anonim válasza:
Nem tudom ez mennyire általános, de informatikai tanulmányaim során azt tapasztaltam, az az álláspont az infóról, hogy kell hozzá egy specifikus, veleszületett gondolkodásmód, és ha az nincs meg akkor sose lesz az emberből jó szakember. Emiatt ha valakinek nem megy annyira, akkor hozzávágják, hogy menjen másik szakra. Gondolom emiatt a tanulókban, akik később szakemberekké válnak, is az a nézet alakul ki hogy ők valahogy mások felett állnak, ők az elit, akik kicsit mások, kicsit jobbak, mint a többség. Akinek nem inge, ne vegye magára, csak a saját tapasztalataimat írom.
4/15 anonim válasza:
"kell hozzá egy specifikus, veleszületett gondolkodásmód"
Idáig igaz.
DE ez nem jelenti azt, hogy különleges lenne!
Csak egy páran ezt hiszik, aztán ez kiül a képükre is.
5/15 anonim válasza:
Általában az informatikusok munkaja abból áll, hogy valamit nem tudnak -> megkeresik a neten (tudom mert én is az vagyok xd). Emiatt elég fruszráló tud lenni, ha valaki nem képes begépelni a kérdését a googlebe és rakattintani egy találatra, hanem kiír inkább egy kérdést. Mondjuk ami abban a kategóriaban folyik az már durva, mindenki jobban jár ha elkerüli.
6/15 anonim válasza:
Ahogyan az 1# írja. Ez a tendencia már a '90-es évek elejétől volt tapasztalható.
7/15 anonim válasza:
A legbunkóbbak a gyerekvállalás kategóriában vannak. Bár lehet ugyanazok írnak oda is, ki tudja? 🤣
8/15 anonim válasza:
Látszik, hogy nem nézitek a politikát...
9/15 anonim válasza:
Bunkók mindenhol vannak. Minden kategóriában. A gyerekvállalósban a játszótéri mindent is tudó véresszájú anyucik, a politikában a pártkatonák, a párkapcsolatokban a erkölcscsőszök, a szexben a sok kanos idióta, a tiniben meg a sok agyatlan kisfiú és kislány...
Én nem vettem észre, hogy a számtechben több lenne.
10/15 anonim válasza:
Én néha, ritkán kiírok ott kérdést, vagy a szórakoztató elektronikánál, de mindig segítőkész, hasznos válaszokat kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!